Првенци Дуљевића и Сарића за радост Просинечког!

Харис Дуљевић и Елвис Сарић постигли прве поготке у дресу репрезентације БиХ.

Фудбал 09.09.2018 | 12:45
Првенци Дуљевића и Сарића за радост Просинечког!
Головима Хариса Дуљевића и Елвиса Сарића репрезентативци Босне и Херцеговине савладали су у Белфасту Сјеверну Ирску 2:1, те упркос нешто слабијој игри у пољу донијели осмијех на лице селектору Роберту Просинечком.

Иако "змајеви" нису бриљирали, такмичење у Лиги нација започели су са три бода, што је у овом тренутку и најважније.

Стријелци првих погодака у дресу сениорске репрезентације БиХ заувијек ће памтити меч у Белфасту. Они нису крили одушевљење након што су "пробили лед" у дресу са најдражим грбом.

"Прелијеп је осјећај када постигнете први гол за репрезентацију, а још љепши кад побиједите. Нисмо одиграли утакмицу на нивоу. Прво полувријеме је било за заборав, али добро је да смо побиједили. Најважније је да смо освојили три бода на почетку такмичења и надам се да ћемо се одморити и спремно дочекати Аустрију у уторак", истакао је Дуљевић.

Слично размишља и Сарић.

"Велика је част постићи први гол за репрезентацију. Одлично је да смо побједом почели такмичење у Лиги нација. Било је тешко, нисмо добро отворили утакмицу. И поред игре која нас не задовољава дошли смо до бодова што је доказ да имамо квалитет. Вјерујем да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи", поручио је.

БиХ ће у уторак у Зеници играти други меч, а на "Билином пољу" гостоваће Аустрија.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар