Маринакис обрнуо игрицу - буквално!

Грчки милионер отпустио играча у једном клубу па га онда довео за џабе у други!

Фудбал 07.09.2018 | 22:00
Маринакис обрнуо игрицу - буквално!
Летњи прелазни рок је затворен још пре седам дана, али за оне који имају моћ и механизме не постоје препреке да реализују послове и по његовом истеку.

Ту мислимо на газду Олимпијакоса Евангелоса Маринакиса који се данас заиграо Фудбал Менаџера са два клуба које држи у власништву. Сећате се кад на Менџеру хоћете да појачате примарни тим па узмете други да водите и продате играча самом себи за 0 евра. Е, па то је данас урадио и грчки милионер.

Нотингем Форест је званично представио ново појачање и то грчког везисту Панајотиса Тахцидиса (27) који је стигао као слободан играч.

Олимпијакос је намерно раскнуо уговор с њим како би могао неометано да пређе на Сити Граунд ван прелазног рока, пошто према прописима слободни агенти могу да мењају средину и после 31. августа.

Репрезентативац Хелена је потписао уговор на две сезоне до лета 2020. године, а прошле је забележио 17 наступа за Олимпијакос укључујући и три утакмице у Лиги шампиона.

Тахцидис је велики део каријере провео у Италији где је носио дресове Ђенове, Роме, Торина и Каљарија и уписао готово 200 наступа.

Наступао је и за репрезентацију Грчке на Светском првенству у Бразилу 2014. године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар