Грађани БиХ најнезадовољнији на Балкану

Дневник 2 БН ТВ:

Република Српска 02.09.2018 | 16:49
Грађани БиХ најнезадовољнији на Балкану
Повећали смо плате, пензије и буџет за пољопривреду, хвали се Цвијановићева.

Власт презадужила Српску, свака друга марка иде на отплату дуга, упозорава СДС.

Протестни скуп „Правда за Давида“ у Бањалуци, 161. дан заредом.

У БиХ највеће незадовољство грађана стањем у друштву на цијелом Балкану.

Калиновик: Криминал у Шумском газдинству „Зеленгора“, тврде радници.



БН ТВ

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

Мрзитељ

02.09.2018 15:03

Кад побједи Вукота сви це мо бити весели узмемо гусле гудало и удри.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

02.09.2018 15:25

Постоје грађани федерације и грађани Републике Српске, будите прецизни у изражавању. Иначе за мишљење грађана федерације, онако, баш ме ....... !

Name

Сократ

02.09.2018 15:37

А до тада да као све ове године унистимо и опљацкамо преостале погоне.. А онда да са гуслама опјевамо насег јунака Милокрада Додик-а. Мрзитељу, дефинитивно те не мрзим!

Name

ре Горан

02.09.2018 16:25

Ако желиш прецизност онда прецизно и пиши, не постоји никаква "федерација", то је уопштени појам, у БиХ постоје два ентитета и један дистрикт, ентитети се називају: ентитет Федерација Босне и Херцеговине ( Ф БиХ), ентитет Република Српска (РС-ПЦ) и Брчко дистрикт Босне и херцеговине . Ако те не занима стање у Ф БиХ онда да ти кажем да је РС по економским параметрима "на кољенима" а када је економија лоша онда је и народ (не)задовољан.

Name

Горан

02.09.2018 18:14

Извини, не желим да имамо било шта са федерацијом и ту вам нема помоћи.

Name

Свака цаст будуца Предсједнице

02.09.2018 15:52

Зељка је показала да се умије носити са дрзавним проблемима. Уз то повецала је плате и пензије. Другацији нам Предсједник и не треба, према томе наса Зељка је Предсједник Републике Српске 07.октобра !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

02.09.2018 17:15

Повећала пензије за 6 км , а хљеб поскупио 10 фен, па 30 дана по 2 хљеба далије то тих 6км, а да непричамо о осталом па и гориво је поскупило и то 7 фен и ником ништа , па боље да није дизала ни плате и пензије а да су цјене остале исте

Name

Нако

02.09.2018 16:15

Како цемо бити задовојлни, хајд сто нас разваљују сусједне комсијске дрзаве, хајд сто нас разваљују наси политицари, хајд сто су нас подијелили по вјерској и националној основи, хајд сто смо се подијелили и по политицкој припадности, сад се дијелимо и у родјеним породицама. Како онда да будемо сретни?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС

02.09.2018 16:30

Све је уништено, па и Српска банка у коју је уложено 30 мил, а и народ ће отићи сав ако се овако настави , јер само требаш бити одан стрнци и све пролази, треба да постоји одговорност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Провјери

02.09.2018 17:19

Литваце и Балкан инвестмент банку је довео Иваниц 2001.године и ето ста нам ти Литванци направисе, а сад крив Додик.

Name

НЕМА СПАСА ДОК НЕ ОДЕ "МОЋНИК" И ЊЕГОВА КАМАРИЛА

02.09.2018 17:36

Протестни скуп „Правда за Давида“ у Бањалуци, 161. дан заредом. А ЗАШТО оволико дуго немамо одговора од Баје,Бисе, Лукача,...ИНСТИТУЦИЈА. Жалосно је да ни ТРГОВИ, НИ НАРОД НА ЊЕМУ НЕМАЈУ МОЋ ДА ОДГОВОРЕ: ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У БЛ? Али БАЈА ТРЕБА ЗНАТИ И ОВО: улица је почетак директне демократије. Радујем се храбрости људи окупљених на ДАВИДОВОМ ТРГУ. Поздрављам и храбрим их да истрају у својим захтјевима. То је једино рјешење за спас државе и нације. То је једино рјешење за обнову демократије, републике, правде, истине и слободе. Улица једино може да сломи ЧЕЛИЧНИ ЗАКОН БАЈИНЕ И БИСИНЕ ОЛИГАРХИЈЕ. Стотине хиљада опљачканих грађана на улици могу да сруше сваки тоталитарни систем. Пламене ватре демократије данас горе на улицама Грчке, Шпаније, Португала, Италије, Француске, Србије, РС. Те пламене ватре слободе и правде захватиће читаву Европу. Улазимо у одлучујућу борбу. Или ће се грађани изборити за демократију или ћемо сви коначно постати роботи. Избора немамо. Борба је наш спас. А где смо ту ми, НАРОД РС-а? СВИ ГРАЂАНИ РС? Почело је са окупљања ОЈАЂЕНИХ РОДИТЕЉА И ГРАЂАНА спонтано. Нема партијских скотова, синдикалних паразита и полицијских доушника да усмјеравају незадовољство грађана. Почели су људи да се окупљају и удружују. Не требају нам РЕЦИКЛИРАНИ ПОЛИТИЧКЕ БИТАНГЕ у овој надолазећој грађанској "револуцији". Залажем се да одоздо, из утробе народа, из самог друштвеног бића, израсте један модеран, грађански, патриотски, европски и космополитски покрет против свих политичара, тајкуна и криминалаца. Покрет за слободу и демократију у РС. Покрет који ће у себи носити – директну демократију! Директна демократија – САДА! То није утопија. То је наша реалност. Директна демократија за спас државе, нације и грађана. Мора се стати на пут корупцији, непотизму, криминалу ове постојеће гарнитуре на власти. Не само СНСД-у, већ и коалиционим партнерима који Бају и Бису неприкосновено штите и ПОСТАЛИ СУ ЊИХОВИ ПИУНИ. Нико нас више никада неће моћи да превари. Треба нам друштво без прљави и љигави политичара. Друштво слободно, праведно, штедљиво, радно, модерно, социјално, културно и духовно уздигнуто над данашњим трагедијама које се дешавају у БЛ. Недај боже да се наставе трагични догађаји....шта ћемо онда?

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда и истина

02.09.2018 20:53

Нисмо ли ми дошли у парадоксалну ситуацију да се бунимо, а не знамо против чега. Опет Кафка: КАКО ДА ПОСТОЈИ ОТПОР, КАДА НЕМА НИ МОЋИ? Како да имамо опозицију, када немамо ни позицију? Нисам политолог нити један од бројних политичких аналитичара, али борба за моћ (Државу, Град, власт) управо почиње од једноставне акције, а не шупљег постмортем псеудоактивизма - поправимо кров да та дјеца из двије школе под једним кривом, забога, не кисну..Тим се сада бави ова тренутна Власт. А народ стење и заварава" са Владиним наводним повећањем платаи пензија пред изборе. Ништа они не повећавају - САМО ПРАЗНОМ ПРИЧОМ НАРОДУ БАЦАЈУ ПЈЕСАК У ОЧИ, НАРОД СВЕ БОЛИ...ОН ПАТИ...АЛИ ЗА САДА "ЛИЈЕКА" НЕМА. Народ је крив сто смо врло дуго дозволили демагогије Баје, Бисе, Шпирића, Тегегелтије,.... А Шпирић одувијек обично је смеће и протусрпска протуха НИТКОВ. Само далеко од свог НАРОДА, а близу ЛОВИ И ШВЕРЦЕРСКИМ ПОСЛОВИМА. А ко је крив да оваква протува се клатари по сцени РС. Тако је могуће да институције не реагују на говор мржње , увреде и клевете , јавно , али додуше “аномнимно” изречене, на фото монтаже које не само да су у развијеним земљама подложне казненим санкцијама, већ и аутономном раду надлежних служби.. Чињеница је , а не лаж и измишљотина Шпирић ради нетранспарентно свој посао, томе свједочи и још увијек шутња због чега је тајио , замислите , могући све ПРЉАВЕ ПОСЛОВЕ, до сада евидентиране на његово име. Промјенама у октобру које долазе требају итекако да га муче , јер ће морати смислити нешто мало мудрије од ријечи “трачање”, када му се покаже нпр. материјални докази о свим његовим досадашњим прљавим работама. Није само Шпирић актуелан, већ сви који у дозволили КОЛАПС ЦЈЕЛОГ РС ДРУШТВА.

Name

ВРС за Провјери

02.09.2018 17:44

Незнам које кога довео , али знам које вршио контролу и које уложио те паре и о том причам, а Иванић знам даје продао кристал банку и ,, она ради колико сам упзнат ,и нема везе што је то било за 1 еуро битно је да радници раде и за то примају солидну плату, 30 мил је ипак 30 мил

ОДГОВОРИТЕ