СТОП насиљу над новинарима у БиХ

Клуб Новинара Бањалука упутио је поводом синоћњег бруталног напада на Владимира Ковачевића, новинара БН телевизије из Бања Луке, апел да сви медији у БиХ сутра упуте јединствен захтјев властима у Републици Српској и цијелој БиХ да насиље над новинарима мора престати, на начин што ће у својим медијима објавити црне флајере  (у штампи), банере (на порталима) и  телопе  ( на ТВ) са натписом "СТОП насиљу над новинарима у БиХ"! 


Република Српска 27.08.2018 | 18:57
СТОП насиљу над новинарима у БиХ
На тај начин ће медијска и новинарска заједница БиХ показати властима, јавним званичницима и институцијама да неће толерисати ни један облик насиља и угрожавања слободе медија и сигурности новинара, каже се у апелу Клуба новинара Бањалука.

БН ТВ

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Анти-СНСД

27.08.2018 17:20

Ко зло не казњава, тај заповједа да се оно цини. Миле одзвонило је.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пита са кромпиром

27.08.2018 18:24

Цуј сад на нивоу БиХ протест ,а ја мислио да су то новинари небеског народа који префикс Србин и Српска имају само у виду,сада кад је брњица пукла сад опет Босанци знам да нецете објавити коментар зато сто сте плацени супци као и Додик .

Name

Ре зле ријечи (буђава пита)

27.08.2018 21:07

Претходни коментар је зла мисао, погане ријечи, искомплексирана душа. Сваки пут кад су били протести за Џенана, БН тв је све преносила, на свом порталу савјесно извјештавала, што су доказиве чињенице. Овакве коментаре треба убудуће игнорисати,јер су на фону вербалног терора међу нацијама и народима наше БиХ. Подршка свим новинарима РС-е, те цијеле БиХ, са жељом да убрзо сване за слободну мисао и писану ријеч, као и за слободу живљења свих нас на овим просторима.

Name

за пита са кромпиром

27.08.2018 21:53

Фуј за коментар! Срам те било.

Name

СЕНКА

27.08.2018 21:44

ОПА САД ЈЕ БОСНА ДОБРА КАД ЈЕ СКРИПАЦ У РЕПУБЛИКИ СРБСКОЈ НЕМА ПОМОЦИ БЕЗ БОСНЕ

ОДГОВОРИТЕ