Лешић: Да вратимо трофеј у Лакташе!

Искусни, 30-годишњи крилни центар Сава Лешић на првом тренингу у дресу новог клуба поручио је да очекује да тим Игокее оствари запажене резултате у предстојећој сезони.

Кошарка 07.08.2018 | 11:30
Лешић: Да вратимо трофеј у Лакташе!
Сава Лешић један је од играча који су овог љета појачали редове Игокее.

Искусни крилни центар, који је у фебруару загазио у четврту деценију живота, на првом тренингу Александровчана поручио је да је првенствени циљ "игоса" у домаћем првенству "повратак трофеја "на мјесто које му припада" - у Лакташе.

"Један од циљева у сезони је да вратимо трофеј у бх. лиги, док је за АБА лигу заиста тешко рећи, јер су се клубови много појачали и мислим да никада лига није била јача. Има заиста много квалитетних екипа, тако да ћемо из утакмице у утакмицу морати да тражимо своју шансу и да пробамо да извучемо што више из ове екипе", рекао је Лешић.

Лешић је у Црвеној звезди био саиграч са Вуком Радивојевићем, а како је истакао, од осталих играча познаје Ђорђа Милошевића.

"Са Вуком сам играо у Црвеној звезди, а он је постао овдје битан играч и клуб много зависи од њега. Са његовим искуством и људским квалитетнима сигурно да ће и остали напредовати. Од осталих играча познајем још Милошевића. То је млада екипа, уз пар нас искусних играча, ту је и Роберт Рикић, одличан центар, тако да вјерујем да се може направити добар резултат", оптимиста је 30-годишњи крилни центар.

Лешић је прошле сезоне наступао у њемачкој Бундеслиги, за Гота Рокетсе, гдје је просјечно биљежио 12 поена по сусрету.

"Доста рано завршио сам сезону, тако да сам се одморио 15-20 дана. Послије тога сам индивидуално тренирао. Иако нисам 100 одсто спреман, вјерујем да ћу овдје да то надоградим и будем у 'фулу' спреман за нову сезону", закључио је Лешић.

Лешићу ће Игокеа бити 12. клуб у каријери, а случајност или не, у александровачком тиму задужио је управо дрес са бројем 12.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Динара

07.08.2018 10:05

Момцина из Книна , има нас има и бити це нас све висе

ОДГОВОРИТЕ