Коларов: Један играч је рекао...

Лако је бити најбољи међу слабима! "Они су добри, али и ми смо добри. Они не знају да играју на бод, па нека нас победе", рекао је капитен "орлова" Александар Коларов и имао поруку за саиграче: "Лако је бити најбољи међу слабима, буди најбољи међу најбољима".

Фудбал 26.06.2018 | 22:30
Коларов: Један играч је рекао...
"Одиграо сам многе велике утакмице, али ово ми је најважнија у каријери", рекао је капитен репрезентације Србије Александар Коларов дан пред дуел 3. кола Групе Е, који то и није.

Није, јер такмичење по групама подразумева бодове, калкулације, варијанте, али се некако учешће нашег тима на Светском првенству у Русији свело на то - или они или ми.

А, они су Бразил.

"Ово је позорница која се дешава једном у каријери. Увек желиш да будеш најбољи. Има она да је лако бити најбољи међу слабима, али ајде да будемо најбољи са најбољима", рекао је Коларов, који се насмејао само једном током конференције на којој му је друштво правио селектор Младен Крстајић.

Било је то када је питање поставио Дејан Рамбо Петковић, који је после незаборавне каријере у Бразилу остао да ради у тој земљи као стручни консултант листа "О Глобо".

Рамбо и није поставио питање, колико је констатовао да у среду у 20 часова на стадиону Спартака из Москве неће Србија бити та која ће имати више да изгуби, већ...

"Увек играм сам против себе. Биће фудбалски тешка утакмица. Ако Бразил прича о томе да има притисак, онда га имамо и ми. Знамо да се носимо са тиме. Психологија ће утицати на исход меча. Лако је рећи - победићу, али требало би видети шта си спреман да урадиш за тријумф", поручио је и искрено рекао...

"Мени је сутра финале каријере. На тај начин ћу прићи утакмици са Бразилом. Сигурно и млађи играчи знају шта их очекује. То је велика позорница, каква се доживљава једном у каријери. Лепо је неко рекао: 'Лако је бити најбољи међу слабима, буди најбољи против најбољих'", поручио је Коларов и потом још сликовитије показао колико верује у саиграче и себе:

"Убеђен сам да можемо да победимо. Они су добри, али и ми смо добри. Они не знају да играју на бод, па нека нас победе. Ове сезоне сам се у клубу враћао из мртвих. То ми много значи. Не верујем да ће нас потценити".

О Алисону, ВИлијану, Фернандињу, али и слободњаку

"Требало би да играмо као тим. Дај Боже да буде слободан ударац, сигурно ћу пробати. Алисон је сјајан голман, али ја пуцам од самопоуздања. Сутра нам је утакмица 'бити или не бити'. Да ће нам бити лако – неће. Они су сјајно избалансирани у везном реду, са Фернадињом који је можда најбољи на том месту у свету".

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ФУДБАЛ ЈЕ САМО ИГРА

26.06.2018 23:06

ЈЕДИНИ НОРМАЛАН У НАЦИОНАЛНОМ ТИМУ СРБИЈЕ ПРИЦА О ФУДБАЛУ У ЦЕМУ ЈЕ ДОБАР А НЕ ПРИЦА ГЛУПОСТИ ЛУДЗАКА ЛАЗАНСКОГ ТО КОЛАРОВ ТИ ВОЛИС СРБИЈУ АЛИ НЕ МРЗИС ДРУГЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раинер 1893

27.06.2018 07:12

Момци, ајде само напрјед!!!! Цитав Оффенбацх је зу Вас!!!!

ОДГОВОРИТЕ