СП: Ко о чему, Хрвати о рату и "бранитељима"!

Далић победу посветио "бранитељима"! Селектор Далић о томе говорио на конференцији за медије после утакмице са Нигеријом.

Фудбал 17.06.2018 | 16:00
СП: Ко о чему, Хрвати о рату и "бранитељима"!
Хрватска је победом против Нигерије почела такмичење на Светском првенству у Русији. "Коцкасти" су рутинском игром стигли до сигурног тријумфа против Африканаца, што их је у доброј мери приближило осмини финала.

Селектор Хрватске Златко Делић није крио срећу после победе, коју је, занимљиво, посветио хрватским "бранитељима", иако је од завршетка рата на просторима бивше СФРЈ прошло скоро две и по деценије.

"Честитам играчима на победи и дисциплини у игри. Играли смо за наше људе у Хрватској који се муче и преживљавају, играли смо за наше бранитеље. Хвала нашим навијачима који су дошли овде. Ми ћемо и даље с поносом играти за Хрватску", рекао је Далић пре него што се посветио утакмици против Нигерије.

На територији Хрватске се у периоду од 1991. до 1995. године водио грађански рат у којем је са својих огњишта протерано више стотина хиљада Срба.

Извор: мондо.рс

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

УСТАСЛУК!

17.06.2018 14:18

Јадници, једина им занимација мржња ка Србима. Сто је за њих жалосно као народ! Изједосе се од мржње! Срби их и не констатују.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Липа

17.06.2018 14:28

Усташка посла!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муууу

17.06.2018 15:21

Градјански рат?????????????????????

ОДГОВОРИТЕ