Потписан уговор с 13 удружења

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић потписао је данас уговоре са 13 невладиних организација са подручја града, на основу којих је регулисано њихово финансирање током године. Укупна средства на годишњем нивоу за ове организације износе 260. 000 КМ.

Република Српска 18.05.2018 | 18:32
Потписан уговор с 13 удружења
Представници шест борачких и седам удружења које је Скупштина града прогласила удружењима од општег интереса за Бијељину потписали су уговоре.

“Све су то удружења која помажу, прије свега грађанима да се боље организују И помажу неким њиховим потребама, али И нама а то је да одговорима нашој обавези, а то је да нашим суграђанима помажемо, тако да су нам они практично “десна рука” у томе,” нагласио је Мићо Мићић, градоначелник Бијељине.

Организација “Колоси” једна је од потписница уговора.

“Ове године смо аутоматски проглашени огранизацијом од општег интереса, тако да нисмо морали као претходних година да прикупљамо обимну документацију. Дана спотписујемо уговор којим удружења окупљена у коалцији, укупно 13 удружења особа са инвалидитетом, , добијају 31.000КМ, што је довољно за административне трошкове на годишњем нивоу,” нагласио је Милорад Јовић из Коалиције “Колоси”.

Према ријечима градоначелника највише средстава добија Борачка организација, затим организације несталих И породица погинулих бораца, а од удружења од општег интереса “Просвјета”, “Србадија”, те Удружење “Препород”.



БН ТВ

 

 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Семберац

18.05.2018 16:49

Ухљебили се неки добро у тим удружењима и музу ли музу за плате а за остало што остане...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тко

19.05.2018 03:51

КО.ПЛАЦА.ТОЛИКА.УДРУЗЕЊА

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

19.05.2018 06:42

СВИ ОСНИВАЈУ УДРУЖЕЊА.ПАРЕ ЛИЈЕЖУ .ОНИ ГУЛЕ ОВАЈ НАРОД УВЛАКАЧИ ,МЕШЕТАРИ,НЕМА РИЈЕЧИ КОЈЕ ИМ ЧОВИЈЕК МОЖЕ УПУТИТИ.ЧАК И УДРУЖЕЊЕ НЕЖЕЊА ПА УДРУЖЕЊЕ МОЛЕРА,ПЕКАРА, ФРИЗЕРА ОБУЋАРА И СВИХ ОСТАЛИХ МЕШЕТАРА.ГОРА ЈЕ ВЛАСТ КОЈА ИМ ДОТИРА СРЕДСТВА АЛИ БОЖЕ МОЈ ЈА ТЕБИ ТИ МЕНИ И ТАКО У КРУГ.СРЕТНО НАРОДЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лија

19.05.2018 08:24

Ово је један од сигурних начина финансирања изборне кампање. Све странке које нешто значе у политичком животу, баве се овим и то најчешће у изборним годинама.

ОДГОВОРИТЕ