Милојевић потписао нови уговор са Звездом!

Нисам сумњао да ћу остати! Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић званично је продужио уговор с тим клубом до 2020. године.  У Звезди без опуштања: Тренинг, па потпис уговора! Без обзира што су већ скоро месец дана шампиони, црвено-бели озбиљно приступају последњој утакмици.

Фудбал 16.05.2018 | 19:15
Милојевић потписао нови уговор са Звездом!
Милојевић је ставио свој потпис на нови двогодишњи уговор, уз присуство најужег руководства клуба.

"Рекао сам да ћемо се лако договорити, тако је и било. Нисам имао сумњу да ћу остати. Поклопили су нам се планови за наредну сезону, и желим да наставим да радим у Црвеној звезди, да сарађујем са овим дивним људима. Испричали смо лепу причу ове сезоне, у суботу ћемо ставити тачку, а онда следе нова искушења. Као и увек, могу само да кажем је да ћемо дати све од себе, на то нас обавезује историја клуба", рекао је Милојевић после потписивања уговора.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић задовољан је правцем којим се клуб креће.

"Најважније је да се створио континуитет у стручном раду. Резултат из ове сезоне обавезује, и имајући у виду оно што смо урадили ове сезоне, очекујемо још бољи резултат наредне. Циљеви су у Звезди јасни, шампионска титула, Европа уколико дође - добродошла је, али суштина је да покажемо континуитет у освајању трофеја у Црвеној звезди. Ми сви очекујемо да Милојевић превазиђе сам себе, а посматрајући како је радио ове године, не сумњамо да ће се окитити још великим бројем трофеја у Црвеној звезди", рекао је Мијаиловић.

Генерални директор клуба Звездан Терзић истиче да је свестан очекивања звездашке јавности за наредну сезону, а да је први велики корак начињен данас.

"Данас смо урадили велики део стратешког посла. До 2020. године ћемо имати тренера који по свим својим капацитетима и квалитетима одговара профилу који треба да има тренер Црвене звезде. Основни циљ наредне сезоне јесте шампионска титула, мада смо свесни да смо успесима ове године подигли лествицу очекивања Звездиних навијача, и потрудићемо се да испунимо њихова очекивања", рекао је Терзић.

Спортски диркетор клуба Митар Мркела казао је да је "најјаче појачање у овом прелазном року" нови уговор Милојевићу.

"Надам се да ћемо наставити да остварујемо добре резултате, и покушаћемо да растемо из утакмице у утакмицу, као што смо чинили ове сезоне", рекао је Мркела.

Почасни председник црвено-бели Драган Џајић је оценио да је нови уговор Милојевићу одличан порез клуба.

Трећа Звездина звезда Драган Џајић верује да је ово одличан потез клуба.

"Имали смо успешну годину и надам се да ће Милојевић наставити у истом ритму и наредне сезоне. Добро је што је уговор потписан на две године, јер то ће донети мир. Јако је важно имати тренера у кога сви имају поверења", закључио је Џајић.



После два дана паузе, фудбалери Црвене звезде у среду су се вратили на терен и одрадили један од последњих тренинга ове сезоне.

Још само два, па утакмица са Вождовцем и крај. Прослава титуле моћи ће да почне.

Заправо, суботњи програм почеће у 19 часова, сат времена пре дуела са Вождовцем на стадиону Рајко Митић, када ће играчима бити додељен пехар и медаље за најбољи тим Суперлиге Србије у сезони 2017/18. После утакмице следи вожња у отвореном аутобусу до храма Светог Саве, у пратњи навијача.

Док се у маркетингу клуба баве церемонијом, Владан Милојевић и његови играчи без икаквог опуштања приводе свој посао крају. Иако су шампиони званично постали победом у Крушевцу, 29. априла, ове среде радили су као да је пред њима изузетно важан дуел. Тренинг је трајао сат и по времена, а после загревања, играчи су подељени у два тима, па се играо фудбал на скраћеном терену. Било је неколико одличних потеза, а лепим головима истакли су се најмлађи - Дејан Јовељић и Лука Илић, када су милиметарски прецизно погађали угао Борјановог гола.

Уз дозволу тренера, одсутни су били Дамијан Ле Талек и Ел Фарду Бен, док је Александар Пешић био у опреми, али није вежбао са саиграчима. На терену није било и Луке Аџића, око којег се претходних дана подигла велика прашина, међутим, он је званично одсутан због повреде.

После тренинга, тренер Владан Милојевић запутио се у једну од канцеларија клупског руководства, где је и званично продужио уговор са Црвеном звездом на још две године.

Ево и шта је рекао том приликом:

"Нисам желео да мој уговор долази у први план и говорио сам да ћемо се лако договорити. Тако је и било, нисам имао дилему или сумњу да ћу остати. Кроз разговор са људима из клуба, мислим да су се планови од онога што желимо у идућој сезони поклопили. Без обзира да ли је било неких понуда или не, у овом тренутку желим да наставим да радим у Црвеној звезди".

"Ову причу започели смо у јуну прошле године и мислим да смо испричали једну лепу причу. У суботу ћемо ставити тачку и затворити књигу, а следи нам нова сезона и нова искушења. У фудбалу не постоји јуче, не треба да гледамо шта је било. Имамо искуство више, играли смо доста добро у континуитету. Видим да постоји мотив код мојих играча и то је можда и било пресудно око мог останка и наставка сарадње са тако дивним људима. Увек ми је било битно да у тиму имам играче који имају људске вредности, а они их имају и велики су звездаши".

"Гарантујем да ћемо дати све од себе, тренирати вредно и у свакој утакмици давати максимум, на шта нас и обавезује историја Црвене звезде. Фудбал је спорт, ствари неки пут иду како треба, некада не, али надам се да ће све ићи како треба. Битно је да дамо све од себе, па ћемо видети докле ћемо догурати.

О продужетку Милојевићевог уговора говорили су и челници црвено-белих.

Председник Светозар Мијаиловић:

"Најбитније је да се остварио континуитет у стручном раду у Црвеној звезди. Ово је после дужег времена дугорочно опредељење којим смо сви задовољни".

Генерални директор Звездан Терзић:

"Одрадили смо велики део посла, стратешку ствар. Имамо тренера до 2020. године који по свим својим капацитетима и квалитетима одговара профилу тренера који треба да има Црвена звезда".

Спортски директор Митар Мркела:

"У овом прелазном року, овај потпис је наше највеће појачање. Обезбедили смо наставак једног рада и, надам се, остваривања добрих резултата. Увек је био циљ да растемо из утакмице у утакмицу. Ове године смо много порасли, а надам се да ће наредна бити још успешнија".

Почасни председник Драган Џајић:

"Надам се да ће Милојевић наставити у оном ритму у којем је и започео ову сезону. На обострано задовољство људи у клубу и наших навијача, добро је што је уговор потписан на две године. Добра је ствар имати тренера у којег се има поверење".

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар