Ђиђи неће отићи драматично као Тоти

Таквих одлазака има само у Риму! Голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон сазвао је конференцију за штампу на којој ће причати о својој будућности, али је готово свима у глави само реч – пензија.

Фудбал 16.05.2018 | 19:00
Ђиђи неће отићи драматично као Тоти
Ова зебња навијача Јувентуса је подгрејана и чињеницом да је Буфонов менаџер Силвано Мартина посредно рекао да ће Ђиђи на конференцији у четвртак рећи "крај".

"Када буде одлазио, неће то бити 'збогом' као Тотијево, јер тако драматичан одлазак добијате само у Риму. Овде у Торину очекујем да ће бити више као када је одлазио Алесандро Дел Пјеро", рекао је Мартина за Јуве неwс.

Менаџер додаје да је имао част да буде уз једног од највећих голмана у историји фудбала. Буфон има 40 година и у Серији А је један од играча са најдужим стажом. Укупно 640 наступа и само је Паоло Малдини испред њега са седам више, а ако се заиста опрости, отићи ће као најбољи голман на свету.

"Жао ми је због Ђанлуиђија Донаруме, али никада неће бити новог Ђиђија. Не могу да откривам ништа више јер ће он на конференцији за штампу рећи шта даље", рекао је Мартина.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар