Џајић: Звезда у свему најдоминантнија!

Почасни председник Црвене звезде Драган Џајић рекао је да су црвено-бели заслужено освојили титулу шампиона јер су у свим сегментима били најдоминантији.

Фудбал 30.04.2018 | 16:45
Џајић: Звезда у свему најдоминантнија!
"Звезда је у овом шампионату била у свим сегментима најдоминантија. Мислим да не треба постављати питање да ли је заслужено, све се јасно види. Убедљиво, три кола пре краја првенства узети титулу, имати у екипи нападача који је постао најбољи стрелац Суперлиге од како је она настала, довољно говори о снази", рекао је Џајић за клупски сајт.

Фудбалери Звезде освојили су 28. шампионску титулу, пошто су данас у Крушевцу победили Напредак са 2:0, три кола пре краја Суперлиге.

"Желим да упутим најлепше честитике играчима и стручном штабу и управи на великом успеху. Свака им част. Ова титула обрадовала је наравно највише навијаче, све звездаше. С обзиром на то и да се играло напорно у Европи и постигнуто више него што је очекивано, титула је добила додатно на тежини, уосталом као и цела сезона која се може окарактерисати изузетно успешном и једном од најбољих у новијој историји", рекла је легенда клуба.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар