ПДП одговорио Чубриловићу

Партија демократског прогреса (ПДП) позвала је предсједника Народне скупштине Републике Српске Недељка Чубриловића, да наведе тачан примјер у којем су представници Републике Српске у Сарајеву урадили било шта чиме је нанесена штета Српској.

Република Српска 28.04.2018 | 14:16
ПДП одговорио Чубриловићу
– Уколико није у стању да одговори на ово врло једноставно питање, позивамо га да престане да обмањује народ са мјеста предсједника републичког парламента како би прикупио гласове за сопствену партију – наводи се у саопштењу ПДП-а.

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић (ДНС) сматра да није добро када представници Републике Српске у Сарајеву раде супротно ставовима Српске и тиме јој наносе штету.

– Када видите ставове који се у Сарајеву заузимају, а супротни су ставовима органа Републике Српске, јасно је да то доноси негативности – рекао је Чубриловић Независним новинама.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ХЕРЦ

28.04.2018 12:26

Шта ти он може рећи?Он је један обични полтрон мали који само лаже овај јадни народ.Сјетите се само када је био министар саобраћаја и изјава за аеродрум Требиње када лажов каже да је задовољан бројем путника и да се нада још већем у љетном периоду.Страшно .Толико о њему и њима.ЛАЖОВИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

28.04.2018 13:36

Не треба гледат шта ти ко каже. Они су рекли и урадили за деценију и по што су знали. Они само знају бахатит се и задуживат преко народских леђа и пуноти своје сламарице. Ко још може вјеровати: Додику, Павићу и Ђокићу треба га хитно са упаљеном ротацијом као хитан случај на психијатрију. Доста их је било одлет их било и дрветом и каменом од овог напаћеног народа.

Name

Цццц

28.04.2018 13:07

Миле рек'о а он само поновио. Шта је он сада ту крив..??!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мис

28.04.2018 13:26

Цубриловиц је мис највеци милетов

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

28.04.2018 13:27

Мој Бране нема теби шта да Чубриловић одговори,он је понизио скупштину и народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гоооол

28.04.2018 13:33

Шта га не питаш за фирму Трио-коп? За зграду у Васе Пелагиће и дугогодишње рентање Путевима РС?

ОДГОВОРИТЕ