Спремни за сезону матура

Тридесет И шеста колекција модног атељеа Стела из Бијељине, јасна је порука да је ријеч о озбиљној кући која прати свјетске трендове И која жели да својим редовним клијентима И онима који ће то тек постати, понуди нешто ново, нешто другачије, јединствено И уникатно по чему су И познати.

Мода и љепота 17.03.2018 | 12:05
Спремни за сезону матура
Иако прате свјетске модне трендове труде се да направе искорак новинама које предани креаторски тим који стоји иза сваке сашивене хаљине, сам осмисли И укомпонује у једну цјелину, а крајњи резултат је бајковита хаљина.

Од сезоне матура нас дијели јако мало, а познато је дјевојке већ по правилу желе да обуку њихове хаљине. Тим који је навикао да матуре украси својим креацијама, спреман је за сезону, кажу да дјевојке све више бирају готове хаљине, које уз њихове савјете од сваке матуранткиње направе праву принцезу.

И док су се пред објективима камера И фотапарата смјењивале прелијепе хаљине из нове колекције направљене од најфиније чипке, тила, украшене кристалима И разнобојним перлама, креативни тим овог модног атељеа већ је најавио нову колекцију на јесен.



БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неко Ко Заиста Воли Хаљине

17.03.2018 15:44

Све већ видјено...кицерај гранда...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ново доба

18.03.2018 09:00

Дивно дотјеране и насмикане дјевојке и младици сетају се улицама пуним смеца, неуредјеним тртоарима, пролазе преко назови раскрсница гдје се не зна ни гдје семафор ни гдје пјесацки прелаз. На једној страни сколске колеге које немају ни за хљеба друге сколске колеге који не знају ста це од силе. Куде иде овај воз..? Гдје нестаде људскост, емпатија према другу и другарици који мање имају? Све замрло само бијеснило сија.

ОДГОВОРИТЕ