Пријављен због тешке крађе

Глувонијемој жени из Теслића украдено је злато вриједно око 1. 000 марака, а због сумње да стоји иза ове несвакидашње пљачке тужилаштву је пријављен њен комшија М. Ј.

Република Српска 07.03.2018 | 20:56
Пријављен због тешке крађе
Против њега је Полицијска станица Теслић Окружном јавном тужилаштву Добој поднијела извјештај, који га терети за тешку крађу.

"За пријављеног М.Ј. се сумња да је у претходних неколико дана из куће на подручју Теслића украо златни накит, чиме је власницу оштетио за око 1.000 марака", саопштено је јуче из полиције.

Наш извор, упућен у детаље истраге, каже да се осумњичени мушкарац и опљачкана жена јако добро познају.

"Доступна сазнања указују да је више пута улазио у њену кућу, те да је једном приликом искористио њену непажњу, али и хендикеп, те јој украо златни накит", појашњава саговорник "Независних".

Наш извор наглашава да је ова тешка крађа недавно пријављена теслићкој полицији, која се одмах прихватила посла, те пажљиво склапала све коцкице док није дошла до осумњиченог.

"Вјероватно је, долазећи у кућу, утврдио гдје накит стоји. Власница накита и њена кћерка нису ништа посумњале, нити су испочетка схватиле да је накит украден. Када су примијетиле да је злато нестало, одлучиле су да случај пријаве", појашњава наш полицијски извор.

Извор: НН

Коментари / 0

Оставите коментар