БН ТВ на турниру “Играјмо за 16”

У Београду је, протеклог викенда, у организацији Радио-телевизије Србије, почео је 19. по реду меморијални турнир “Играјмо за 16”, посвећен трагично настрадалим радницима РТС-а у НАТО бомбардовању 1999. године.  Позив за учешће на турниру у малом фудбалу, и ове године, добила је и екипа БН телевизије.

Република Српска 05.03.2018 | 20:15
БН ТВ на турниру “Играјмо за 16”
Учешће на 19. меморијалу “Играјмо за 16” екипа БН телевизије и ове године започела је полагањем вијенаца испред спомен обиљежја “Зашто” у Ташмајданском парку, које је посвећено погинулим колегама. Такмичарски дио меморијала у малом фудбалу одражава се у Поско арени код београдског хиподрома, гдје се и ове године окупио велики број екипа медијских кућа.

“Ове године имамо и новине, а то је да, поред досадашњег такмичења у четири спорта, малом фудбалу, куглању, стоном тенису и баскету 3 на 3, уводимо, на иницијативу наших колега, такмичење у компјутерској игрици “ПЕС 2018. Желимо да будете наши гости и наредних година, веома сте нам драги пријатељи и колеге и мислим да ћемо заједно трајати”, поручио је члан Организационог одбора меморијала и представник породица погинулих радника РТС-а, Мирослав Медић.

БН телевизија, и ове године, са задовољством је прихватила позив Јавног сервиса Србије за учешће на овој меморијалнох манифестацији.

“И ове године, као и свих претходних година, наш превасходан циљ јесте да својим присуством на један скроман начин дамо допринос одржавању овог турнира и очувању сјећања на невино страдале колеге са РТС-а. Што се такмичарског дијала тиче, све што је у нашој моћи покушаћемо да дамо и да се представимо у једном добром, спортском свјетлу”, рекао је представник екипе БН телевизије, Горан Гајић.

Допринос очувању сјећања на хероје професије и ове године даће екипе РТВ Војводине, Словеначка и македонска национална телевизија, РТВ БН, Спортски канали, редакције писаних медија и агенција, на челу са домаћинима, колегама из Радио-телевизије Србије.

(БН телевизија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

МОМО

05.03.2018 19:44

СВАКА ЦАСТ ЦЕСТИТАМ ВАМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспорац

05.03.2018 23:07

Драге колеге желим вам пуно успјеха и да нас као и претходних година достојно представљате.

ОДГОВОРИТЕ