Полиција трага за Миливојем

Припадници Полицијске станице Вишеград и Општинског штаба Цивилне заштите организовали су данас претрес терена од преградне бране ХЕ "Вишеград" до Ћуприје на Дрини и низводно од ње тражећи педесеттрогодишњег Миливоја Радуловића који је нестао 16. јануара ове године.

Република Српска 25.01.2018 | 20:39
Полиција трага за Миливојем
Полицајци су пажљиво прегледали и све бараке у насељу Незуци, некадашњем прихватном центру, а посебно ону гдје је Радуловић становао.



Представници Цивилне заштите су спасилачким чамцем обишли приобаље Дрине од Незука до села Милошевића, десетак километара неизводно.



Командир јединице Цивилне заштите за спашавање на води Срећко Гавриловић је рекао да су прегледане обале Дрине али да ништа није уочено.

"Ми смо успут алармирали становништво које живи близу ријеке да уколико нешто примјете одмах обавјсте Полицијску станицу у Вишеграду или Штаб цивлне заштите у овом граду", истакао је Гавриловић.



Из Полицијске управе Фоча јуче су саопштили да је Миливоје Радуловић задњи пут остварио телефонски контакт са братом Бранивојем 3. јануара ове године.

"Након тога полицијски службеници су ушли у Миливојев стан у Незуцима али га тамо нису нашли", саопштено је из ПУ Фоча.



Миливоје је висок 170 центиметара, проћелав је и има смеђе очи. На себи је кад је последњи пут виђен имао црну јакну са капуљачом и црне фармерке.

Полиција и даље позива грађане да уколико дођу до било какве информације о овој особи да позову број 122.



БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар