Моје нуклеарно дугме је моћније

Амерички председник Доналд Трамп поручио је данас путем Твитера севернокорејском лидеру Ким Џонг Уну да има много веће и боље нуклеарно дугме од њега.

Свијет 03.01.2018 | 10:45
Моје нуклеарно дугме је моћније
Како преноси АП, Трамп је то поручио као одговор на Кимову објаву да је његово дугме за нуклеарно оружје спремно, а да је у његовом домашају читаво америчко копно.

"Севернокорејски лидер Ким Џонг Ун управо је изјавио да је 'његово нуклеарно дугме у сваком тренутку на столу'. Хоће ли га, молим вас, неко из његовог истрошеног и неухрањеног режима обавестити да и ја имам нуклеарно дугме, само што је оно много веће и много моћније од његовог, и моје дугме ради", објавио је Трамп на Твитеру.

Америчка агенција објашњава да Трамп не поседује стварно нуклеарно дугме на свом радном столу, већ да тај систем може да се покрене одређеним процедурама о којима води рачуна група војних официра који су у сталној пратњи америчког председника.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

транп

03.01.2018 10:05

Сумњам нестоси остарио мозда слабо пали моздаје мјесецар или дузи термин паљења...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Замрдај Митре

03.01.2018 10:28

Па идиоте, зар размишљаш о томе. Једина сте нација која је употријебила атомску и опет би.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ама

03.01.2018 10:55

Креце буна од Ким Дзонг Уна, дигне се рампа и зацас до Трампа...

Name

Хм

03.01.2018 15:52

Сјеверни Кореанци нису неухрањени него немају ни грама сала на себи. Дакле имају одлицан метаболизам, крецу се, раде. Такви су били и становници Југославије у 50тим, 60тим годимама а онда се све изолренуло под утицајем трулог потросацког друства. Пропаганфа те тјера да једес храну затровану хемикалијама и пијес пица која те такодје разваљују. И воце и поврце се сада прска 20 пута у сезони.

ОДГОВОРИТЕ