Пријетио бомбом у амбуланти

Полиција у Сребреници лишила је слободе особу иницијала М. В. (1968. ) из Сребренице, због постојања сумње да је држећи у рукама експлозивну направу и нож, пријетио запосленом у амбуланти породичне медицине у Скеланима, код Сребренице.

Република Српска 29.12.2017 | 15:34
Пријетио бомбом у амбуланти
"М.В. је јутрос око 08.50 сати с бомбом и ножем у рукама дошао у просторије амбуланте породичне медицине у Скеланима и пријетио једном од запослених. Убрзо након пријаве, полицијски службеници су око 9.00 сати пронашли и ухапсили М.В.", саопшено је из Полицијске управе Зворник.

О наведеном догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина.

Полицијски службеници настављају с предузимањем оперативних и истражних мјера и радњи у циљу комплетног документовања наведеног догађаја.

(Фена)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Реално

29.12.2017 14:50

Пукне филм и пацијенту. Не пристају сви бити заморци. Здравствени систем је у потпуном расулу, вецима доктора не зна струку ни приблизно коликп би требало. Увојек сам потенцирао закон о поријеклу диплома, и даље цу. Уз то, резултати рада, и доктора, а и осталих, морају на ревизију. Посебно боли однос неких доктора према пацијентима, пацикенти су бројеви, а вазна је само плата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ро

29.12.2017 17:38

Можда су доктори у Скеланима били на пракси у Бијељини па се пацијент није ИСПРСИО како треба.У Бијељини би онда пацијенти требали носити зоље ( ко нема лове ).ЈАД И БИЈЕДА РС.

Name

херој за ситне рибе

31.12.2017 17:36

Здравствени радници обично имају лоша радничка права и велике гужве. То је крив неко одозго недодирљиви. А том дивљаку би требало удијелити новац за ходање код приватних доктора и ваљда ће се онда смирити.

ОДГОВОРИТЕ