Блокирана имовина у случају Агрокор

Жупанијски суд у Загребу блокирао је имовину свих осумњичених у случају Агрокор, који се терете да су концерну разним малверзацијама од 2006. до 2017. године нанијели штету од укупно 1,6 милијарди куна или око 212 милиона еура.

Регион 26.12.2017 | 22:45
Блокирана имовина у случају Агрокор
Имовина им је блокирана према приједлогу ванредне управе "Агрокора" на челу са Антом Рамљаком, преносе хрватски медији.
 
Раније је блокирана имовина главног осумњиченог - Ивице Тодорића, а Рамљак је затражио блокаду имовине за свих 15 осумњичених у случају Агрокор, укључујући и Тодорићеве синове Анту и Ивана.

Блокирана је имовина Тодорићевих сарадника и директора из Агрокора Дамира Куштрака, Љерке Пуљић, Томислава Лучића, Ивана Црњца, Пирушке Цањуга, Мислава Галића, Хрвоја Балента, Алојзија Панџића, Маријана Алагушића и Ивице Сертића, Оливија Дискордије и Сање Хрстић.

Наводи се да су им блокирани рачуни у банкама, да не смију оптерећивати или продавати некретнине, а централном клириншком депозитарном друштву наложено је да замрзне трговање државним обвезницама или дионицама.

Ивица Тодорић је у бјекству и налази се у Лондону.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пикси

26.12.2017 22:21

Јесу ли им бар осигурали примања за храну и рачуне?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ивица тодориц

27.12.2017 01:51

треба прво испитати какоје досо до тога богаства акогаје стеко радом и постено требага цовеку вратити акогаје стеко муљазом требаму све узети и вратити сиротињи али сумљам даје постено стеко кадаје одбијо давати рекет ондасуга нагазили и мороје побец у енглеску ондагаје и папа издо јер и њемуније дао његов дијо колаца

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

27.12.2017 08:20

Неписмени балканац је у 2 послије поноци коментарисао Ивицу Тодорица и Колинду. Хахахахахаха Благо теби.

Name

ивица тодориц

27.12.2017 01:53

водица донила водица однила са врагом тикве сијо о главуму пуцале како стецено тако растецено

ОДГОВОРИТЕ