Новогодишњи пријем код Мићића

Градоначелник Бијељине Мићо Мићић данас је уприличио новогодишњи пријем за представнике политичких партија, наводећи да је ово била политички стабилна и година добре сарадње.

Република Српска 21.12.2017 | 13:45
Новогодишњи пријем код Мићића
-Година политичке и финансијске стабилности је иза нас у којој су сви буџетски корисници имали редовна примања ,-  рекао је на данашњем пријему градоначелник Бијељине.

“Оно што је најбитније и највриједније у функционисању локалног парламента је што је усвојен буџет за 2018. годину,што је припремљен ребаланс за ову годину чиме је функционисање локалне заједнице обезбијеђено.”-истакао је Мићић.

“Скупштина града Бијељина је функционисала у пуном капацитету и није било неких већих проблема по питању рада локалног парламента", истакао је Славиша Марковић. предсједник скупштине града Бијељина.

Он је изразио наду да ће тако бити и у години пред нама.

Градоначелник Бијељине изразио је задовољство данашњим одзивом представника политичких партија које дјелују на подручју града, којима је честитао предстојеће празнике, с жељом да и у наредној години наставе добру сарадњу с циљем развоја града.



(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар