Награде грађанима Угљевика

На вечерашњој свечаној сједници Скупштине општине Угљевик уручене су награде појединцима и предузећима  који  су у претходној години дали максимум на унапређењу и развоју општине у различитим областима, поводом крсне славе општине Угљевик - Свете Петке Параскеве.

Република Српска 26.10.2017 | 22:08
Награде грађанима Угљевика
Награде су додијелили  начелник општине Василије Перић и предсједник Скупштине општине Угљевик Ђоко Симић.

О развоју и модернизацији општине Угљевик, резултатима постигнутим у протеклом периоду, развојним плановима везаним за будућност, говорио је начелник Василије Перић и захвалио се свим гостима који учествују у славским свечаностима.

„Хвала свима који доприносе да Угљевик буде развијена општина, урбана средина у којој је лијепо живјети. У протеклим годинама се радило, градило и запошљавало. Реализовани су привредни, културни и други значајни пројекти, Угљевик је развијена општина са највећим просјеком плата у Српској", рекао је Перић обраћајући се присутнима.

„Увјерен сам да ће Угљевик у наредном периоду одржати позитивне трендове из предходног периода", нагласио је Перић

Златне медаље "Филип Вишњић" додијељене су Елисабети Бабић из Лахолма /Шведска/ за постигнуте резултате у области образовања и културе, Аци Томићу и Душанки Стевановић за постигнуте резултате из области образовања,  Снежани Милошевић за постигнуте резултате у области новинарства и Мићи Матићу  за постигнуте резултате у области културе.

Сребрне медаље "Филип Вишњић" додијељене су за постигнуте резултате из области образовања Сањи Ђукановић, Лазару Братићу, Петру Марковићу, Станимиру Тодићу и Ведрану Тешићу.

Златне значке општине Угљевик добили су фирме „Комби транс" и „Профи монт" за истакнут рад из области привреде.

Добитници златне значке су и Анђелија Сријемац за истакнут дугогодишњи предан рад и исказану хуманост као и  Данијел Милићевић за хуманизам и допринос у унапређењу квалитета пружања здравствених услуга Дому здравља Угљевик

Јован Михајловић добитник је сребрне значке општине Угљевик за испољену солидарност и учињено хумано дјело као и Раденко  Грујичић  за марљив рад и исказану преданост.

Захвалница Општине Угљевик додјељена  је Добрили Јовић  за несебично залагање и пожртвован рад.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Браво

26.10.2017 20:11

за Профи Монт и госп.Јовића

ОДГОВОРИТЕ