Ким би био у шоку када би знао...

Амерички председник Доналд Трамп поручио је данас да су Сједињене Америчке Државе "у потпуности спремне" да одговоре на пријетње Пјонгјанга, а истовремено је истакао своје "изузетне односе" са предсједником Кине.

Свијет 22.10.2017 | 19:58
Ким би био у шоку када би знао...
"Толико смо спремни да не бисте вјеровали. Били бисте шокирани кад бисте видјели колико смо спремни ако затреба", рекао је Трамп данас у програму Фокс њуза, говорећи о тензијама са Сјеверном Корејом, које су појачане због нуклеарног програма Пјонгјанга, преноси АФП.

"Да ли би било добро не урадити то? Одговор је да. Да ли ће се то догодити? Ко зна", рекао је амерички предсједник, очигледно говорећи о потенцијалном сукобу, наводи француска агенција.

У одговору на питање о америчкој политици према Кини, дугогодишњој савезници Сјеверне Кореје, Трамп је поздравио Пекинг што је "помогао" САД уводећи санкције Пјонгјангу.

Говорећи о кинеском предсједнику Си Ðинпингу, Трамп је рекао: "Он се залаже за Кину. А ја - за САД. Али, ми смо у веома добрим - рекао бих изузетним односима. И Кина нам заиста помаже у погледу Сјеверне Кореје".

Трамп је нагласио да је Кина веома значајна и да предсједник Си "има моћ да учини нешто веома значајно у погледу Сјеверне Кореје".

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Их

22.10.2017 18:53

Давно би ти напао Мр.Трамп али није то Србија ба да бомбардујес данима.Цврц Милојко..Стисни па сад нападни...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даx

22.10.2017 19:37

Ама Ким се усутио..а теби је прпа..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иб

22.10.2017 20:27

Знате кад се две баке свадјају .ста на крају испадне .цорци.

Name

Хм

22.10.2017 22:22

Јужна Кореја се ту више ништа не пита.

ОДГОВОРИТЕ