Врањеш: "БХ Фанатикосе" не коментаришем!

"Свако има право на своје мишљење и немам шта ту да коментаришем", изјавио је дефанзивац грчког АЕК-а и репрезентације Босне и Херцеговине.

Фудбал 19.10.2017 | 21:00
Врањеш: "БХ Фанатикосе" не коментаришем!
Одавно траје нетрпељивост "БХ Фанатикоса" према Бањалучанину Огњену Врањешу због тетоваже граница Републике Српске, која није престала ни кад ју је фудбалер преправио у сат.

Често се транспарент са Врањешовом сликом и натписом "Персона нон грата" види на трибинима када играју "змајеви", а недавно се и једна група навијача фотографисала с том заставом, на шта је на друштвеним мрежама реаговао и сам дефанзивац поруком: "Ха, ха, ха, како сте опасни".

У интервјуу за бањалучки "ЕуроБлиц", некадашњи фудбалер Борца, Војводине, Шерифа, Краснодара, Елазигспора, Спортинга из Хихона и Томска је нагласио да га не погађају прозивке већ је само сконцентрисан на терен јер жели да пружи максимум на сваком мечу.

"Свако има право на своје мишљење и немам шта ту да коментаришем. Ипак, са друге стране имам своје ставове, поштујем своје принципе и нећу дозволити да ми било ко намеће било шта по цијену не знам чега", рекао је Врањеш бањалучком листу.

Према његовим ријечима, и даље ће у дресу БиХ давати 100 одсто својих могућности уколико буде добијао позив новог селектора.

"На жалост, остали смо без баража за пласман на Мундијал у Русији. Заслужујемо критике за поједине утакмице и партије, али нико нам не може рећи да се нисмо борили. Има разних коментара, а волио бих да видим који фудбалер не би волио да заигра на Свјетском првенству".

Врањеш је додао да је спреман давати све од себе и у наредним квалификацијама за шампионат Европе. "Ту нема никакве дилеме, наравно ако својим играма у клубу заслужим позив селектора".

Протеклог викенда је постигао и првенац у црно-жутом дресу АЕК-а, који има највише амбиције у шампионату Грчке.

"Коначно сам успио да постигнем гол. Надам се да ће их бити још, али првенствени циљ ми је да се наша мрежа што мање тресе. Иако нас је ПАОК престигао, шампионски пехар је наш циљ и према оцјенама стручњака, имамо највише шанси за титулу".

Бањалучки фудбалер сматра да Атињани могу и до европског прољећа, а већ у наредном колу Лиге Европе гостују славном Милану.

"Нема сумње да је гостовање у Милану тежак испит и да су Италијани фаворити. Ипак, не треба се унапред предавати. Вјерујем да ова екипа АЕК-а има шта да покаже у Европи, без обзира на кикс у прошлом колу у Атини. Очекујемо да буде међу прве двије екипе и прођемо у наредни круг", закључио је Врањеш у разговору за "ЕуроБлиц".

Извор: мондо.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

лаусх

19.10.2017 19:07

хахаха па он је јбени јадник имао истетовирану мапу републике српске па је прецрто.....нидје везе лик

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

19.10.2017 19:48

Није у реду сто је прецрто тетовазу са границама РС. Није ни требао да игра за ту страну репрезентацију ако није могао да игра за своју Српску репрезентацију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Делија

20.10.2017 07:23

Јесу пакосни навијачи бих.Све им смета.