Политичари руше безбједност БиХ

Уколико БиХ жели бољу безбједност мора наћи алтернативе, речено је на форуму „Европска унија и безбједност Балкана: интеграције и безбједносни изазови“, који је одржан у Бањалуци. Због препуцавања БиХ политичара не може се очекивати напредак, оцијенили су учесници скупа.

Република Српска 29.09.2017 | 19:08
Политичари руше безбједност БиХ
Опречни ставови БиХ политичара без изграђене културе дијалога и постизања компромиса додатно погоршавају стање, упозоравају стручњаци за безбједност. Истичу да конфликти никоме не доносе корист а најмање грађанима.

БиХ не може да ријеши унутрашње односе те не може да допринесе међународној безбједности што је велики проблем, наглашавају у Центру за међународне односе Бањалука.

На скупу, који је организовала Фондација Фридрих Еберт, представници БиХ институција на различитим нивоима, Европске Уније, ОЕБС-а, земаља окружења јасно су поручили да је питање безбједности веома озбиљно те да стабилност и мир не смију бити угрожени.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

егзорцизам

29.09.2017 17:17

У наше политичаре је ушао Сотона/Сатана/Шејтан па их треба ударати лопатама, ашовима, моткама, каишима по дупету како би зли духови изашли из њих да им душе послије смрти не би отишле у пакао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они су проблем

29.09.2017 17:50

На балкану су безбједносни проблем овдасни политицари.

Name

Ре

29.09.2017 17:55

Нај веце зло је био алија а сад га је наслиједино какир И сда