23 милиона КМ за режимски РТРС

Опасни звуци и фреквенције!

Република Српска 28.09.2017 | 11:47
23 милиона КМ за режимски РТРС
Истина, слободни и неуцијењени појединци, групе, организације и медији су најопаснији противник за окупаторски режим у Републици Српској.

О томе свједочи опсежна истрага и пријава коју је поднио Тужилаштву у Требињу Лука Петровић јер је Радио Требиње пола године преносио Дневник РТВ БН у 16:00 часова.

Директор Радио Требиња Манојло Ћук и Лаки Петровић су запрепаштени што су на фреквенцијама локалног радија емитоване вијести БН телевизије, сумњају да је то можда и плаћено иако нема рачуна и доказа. Сматрају да се ради о великој злоупотреби!

“Они су преносили опасне звуке БН-а умјесто Јавног сервиса на нашој фреквенцији више од пола године“ ускликнуо је у Дневнику РТРС-а директор Ћук, Титов скојевац и узорни комуниста које је напредовао од дописника Комуниста до директора и главног Лукиног цензора.

Истина је за режим најопаснија и због тога се она систематски гуши, затвара и прогања, а јавност затрпава гомилом лажи, спинова, подметања и манипулација, преко РТРС-а и осталих дворских медија, са циљем да грађане слуде, збуне и изазове колективна апатија.

-Ко истину гуди, гудалом га по прстима бију-, а да режим ову народну пословицу спроводи у дјелу показује офанзива и серија прилога РТРС-а протв БН телевизије последњих десетак дана.

Сваку вече у Дневнику РТРС-а емитује се прилог о томе како је Теслић, Требиње, Угљевик или нека друга општина издвојила одређена средства у буџету за промоцију у програму БНТВ, што се сматра великом злоупотребом.

Шлаг на торти гебелсовске прљаве пропаганде је намјештена анкета са грађанима који су наводно огорчени што касне социјална давања а поједине општине плаћају медијску промоцију?

Тако по РТРС-у испада да у Републици Српској не би било сиромашних грађана и социјалних проблема да нема БН телевизије која троши њихова средства?

Упркос бројним ресурсима, притиску на приватне медије и снажној подршци режима, РТРС губи гледаност и утицај у односу на комерцијалне телевизије.

Као најгледанија и најутицајнија медијска кућа у Републици Српској, РТВБН је означена као најопаснији противник накарадног система, па је по налогу из Кабинета почео прљави рат са циљем да се БН дискредитује.

Лицемјерни окупатори који су узурпирали Јавни сервис Републике Српске годишње приходују више од 23 милиона марака кулучећи грађане који плаћају РТВ таксу да би их Милиновић, Велетићка и остале слуге режима тровали и контаминирали ум прљавом приземном пропагандом, лажима и сплеткама.

Двадест и кусур милиона је мало бандитима, па су Влада и Министарство саобраћаја РС прошле године уплатили Милиновићу додатних пет милиона марака за набавку опреме у новом студију, а уз то ХЕТ, Електропривреда и остала јавна предузећа редовно плаћају скупе услуге и рекламе РТРС-у.

Лицемјерству нема краја! Умјесто да грађанима поднесу рачуне зашто се не поштује кодекс и минимум новинарских стандарда, на шта и како се троше милиони од РТВ таксе, РТРС тобоже истражује да ли је нека локална заједница уплатила десетак хиљада марака приватној телевизија за праћење сједница или организовање уживо преноса забавне емисије Недељно поподне како би се промовисао туризам и потенцијали.

Мафија жели залијепити сва уста, угушити слободе, погазити основна људска права и заробити истину, али упркос свим притисцима истина и правда на крају увијек побиједе јер се ниједан режим у историји није успио одржати на силу.

Истина, опасни звуци и фреквенције ће надвладати лаж, страх, насиље, примитивизам, мржњу и подјеле, а питање је шта ће бити са Велетићком, Михајловићем, Милиновићем и екипом кад се скину окови и ланци са окупираног јавног сервиса Републике Српске?

хттпс://небојсавукановиц.инфо/ноде/1850

Из БН телевизије су најавили да ће у  понедјељак дати коначан одговор РТРС-у.

Коментари / 15

Оставите коментар
Name

МК

28.09.2017 10:02

ВЛАСТ ОД ЉУДИ ПРАВИ НЕЉУДЕ,КРИМИНАЛЦЕ ,ПАПКЕ...ПА КО ЈЕ СЛАБОГ ИЛИ НИКАКВОГ КАРАКТЕРА ПОДЛИЈЕЖЕ ЊИХОВОЈ ,,ТРЕНУТНОЈ' МОЋИ А НЕ ПИТАЈУ СЕ КО СВЕ ГАЗИ ПО ЊИХОВОМ ОБРАЗ-ЂОНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анти РТРС

28.09.2017 12:04

РТРС је дотакао дно дна

Name

народ је

28.09.2017 12:20

Народ је крив сто плаца РТРС!? Хајмо сви да не плацамо 3 мјесеца претплату па цес видјети хоце ли моци свима послати тузбу а овако док ретардирани пензионери и резимски увлакаци буду плацали претплату дотад це се ово и десавати тј пласираце се лазне резимске неистине о добром стању у Српској како је овдје све дивно бајно а уствари тотална пропаст и криминал на све стране све банке покрадене пола фирми пропало али не пензионер цим прими пензију он 7.5 марака трци у РТРС и плаца а они се тамо курвају по канцеларијама и сад одједном РТРС у губитку милионе КМ! Е мој глупи народе!?

Name

Неле

28.09.2017 10:06

Истином до слободе и коначне Побједе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бјељина

28.09.2017 10:09

Бозе бозе...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Глув

28.09.2017 10:42

Како ти није срамота ја нецујем тв ртс српски нецујем музику безвеце рацун мени стигло јер сам глува мој муз и ја смо глува стоп саље ртс срамота Бања лука где ви непитате јер сам глува бозе помоз.Јер постар оставио вратима знате нецујем звони ни нецујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

28.09.2017 10:51

У све је политика, криминал, добит појединаца умијешала прсте. Па за своје криминалне радње и своју пропаст окриве друге. Истина ће опет побједити. БН НАЈБОЉИ СТЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

одговор је

28.09.2017 11:48

То најбоље знају Додик и РТРС. ФУЈ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Павле

28.09.2017 12:14

Поред два српска клуба у Лиги Европе, РТРС вецерас преноси Ријеку!?.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ц

28.09.2017 13:06

"... тровали и контаминирали ум прљавом приземном пропагандом, лажима и сплеткама..." Ееее, нашла се цвјећка која ће причати о пропаганди, сплеткама и лажима. Ма иди бегај!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дића

28.09.2017 13:19

Недај те се само их погазите напред БН телевизио прави сте да вас нема ништа неби знали ни видјели

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан Сувара

28.09.2017 13:22

Док сам ја уређивао програм то је супер финкцјонисало. Кад су мене преварили инпослали у затвор остали су Синиша Михаиловић и Драшко милиновић- они без мене ништа незнају и појма немјау о послу !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Спасан Зељковиц

28.09.2017 13:27

Програм је задовољавајуци, нек наш прецедник зиви сто година !

ОДГОВОРИТЕ
Name

босњак

28.09.2017 17:31

Свака цаст БН ТВ све похвале, и у Федерацији сте популарни због објективности за разлику од резимских медија попут Аваза који је гори од РТРС 1000 пута и јос неких, свака цаст, сретно БН

ОДГОВОРИТЕ
Name

миле мито

28.09.2017 22:36

Од 23 мил. иде 5 мил. у Бајин дзеп!

ОДГОВОРИТЕ