Сценарио опозиције за рушење Додика!

Прво наложе Говедарицу, Бореновића и Чавића да блокирају парламент РС, да направе институционалну кризу. Онда улијећу специјалне јединице, познати "сорошевци" које упадају у институције РС и руше све што мирише на Додика и СНСД. Затим, се над Бањалуку надвије мрачно политичко Сарајево које већ утабаном зеленом трансверзалом са собом донесе сву таму и сивило сарајевске котлине. И на крају, из америчког конзулата излазе тенкови на којима славодобитно у Скупштину улазе опозиционари.

Република Српска 18.09.2017 | 07:18
Сценарио опозиције за рушење Додика!
Прошле седмице свједочили смо сигурно историјском потезу опозиције у Републици Српској. Не зато што је он нешто промијенио, што је донио неки бољитак, већ зато што је показао да и опозиција може нешто да уради кад хоће.

Зато што је многима улио наду да има алтернативе. Зато што је уздрмао режим.

Наиме, након што је низом одлука власт у РС мимо свих правилника мјесецима и годинама силовала уставни поредак опозиционари су одлучили да нешто предузму. Блокирали су рад Народне скупштине и присилили режим на очајнички потез. Власт је тако премјестила засједање овог дома у Малу салу и уз примјену ненародне полиције забранила приступ свима који другачије мисле и раде. Власт је силом одлучила да уводе демократију у Парламент.

Истим потезом демократија у РС је уморена. Убио ју је режим који је испријечио полицију између себе и опозиције. Који је увео полицијаки сат у Скупштину. Протјерао од народа изабрану опозицију владајућој политици.

И онда, за све окривио Сороша и негову екипу, америчку амбасаду, стране плаћенике, издајнике, политичко Сарајево... призвао “македоснки сценарио”.

А како и не би. Јер, зашто би неко ко је више од 10 година опозиционар у Републици Српској и ко гледа како се цијели парламентарни систем око њега урушава, одлучио да скочи против Милорада Додика и његове страховладе. Зашто би неко желио да прекине владавину једног човјека, изолацију Републике Српске, угрожавање мира, финанисјки колапс… 

Коме би то нормалном ко осјети сву горчину овдашње аутократије пало на памет да руши ову власт, да мијења стање у оваквој Републици Српској.

Претпостављате, никоме, осим, како нам то откривају РТРС, Додик, Стевандић и остале режимлије, сорошевцима, потпомогнутим политичким Сарајевом и фамозним Брајан Хојт Јијем, првим човјеком Доналда Трампа за рушење Додика. Само њима, странцима којима смета нејака Република Српска.

Све су ти мрски амери наводно осмислили, али нису очекивали вриједну екипу СНСД обавјешатајаца, заветника, отаџбинара,  лазанских, ћеранића, анђелковића, галијашевића и осталих безбједњаковића који су разбили тајне планове амера к’о беба звечку.

А мислили су... Прво наложе Говедарицу, Бореновића и Чавића да блокирају парламент РС, да направе институционалну кризу. Онда улијећу специјалне јединице, познати "сорошевци" које упадају у институције РС и руше све што мирише на Додика и СНСД. Затим, се над Бањалуку надвије мрачно политичко Сарајево које већ утабаном зеленом трансверзалом са собом донесе сву таму и сивило сарајевске котлине. И на крају, из америчког конзулата излазе тенкови на којима славодобитно у Скупштину улазе опозиционари. 

Док све, ваљда, одозго гледа Брајан Хојт Ли, мозак операције “врућа јесен”, односно “наранџасто прољеће”. Уствари, “плишана револуција”. Или то би план “посљедња шанса”.

Како год, у једном су се преварили. Све већ знамо. Предсједник Додик вас је разоткрио, а доктор Стевандић оголио. По сриједи је, кажу, македонски сценарио, у режији Американаца.

Једино што нема тих америчких долара који ће натјерати народ РС да по опробаном западњачком рецепту устану против свог деспота. Нема, јер доларе нико више и не шаље, а странце заболи за неку изоловану Републику Српску која се не пита ништа. 

И зато је обична подметачина прича власти која насилно гушење парламентаризма прикрива и правда обманама и измишљеним плановима сорошевих плаћеника, Хојт Јиа, америчке амбасаде и политичког Сарајева.

Подметачина која још више смрди кад дође из уста оних који полицијском слиом и насиљем уводе демократију. А истом том силом и насиљем владају.

Извор: Бука

Коментари / 65

Оставите коментар
Name

Мали сам забринут

18.09.2017 05:23

Кад мањина малтретира вецуну уз помоц Хојта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Студент

18.09.2017 06:21

Жестока је фрка Додигу кад је оволико ботова ангажовао на БН порталу... Паника

Name

ЕТЗ

18.09.2017 07:52

Боље да си овако написао " Када гладан стомак поцне да крци онда има неко главом да плати".....!!! Народ је гладан друзе а Додик, Бакир и Цова се расипају и зиве зивот боље него Холлywоодске звезде..

Name

П

18.09.2017 08:18

ПРОТИВ МИЛОКРАДА СЕ МОРА НА ЊЕГОВ НАЧИН- НАСИЛНИЧКИ!ПОДРШКА ОПОЗИЦИЈИ.СТОП СНСД ТЕРОРУ И ЛАЖИМА!

Name

Бл

18.09.2017 08:32

кад побиједите на изборима,кад будете легитимни онда водите народ. до тад тисина.

Name

Ре БЛ

18.09.2017 08:45

Мислиш купујући гласове и папке народним парама ?

Name

ре ЕТЗ

18.09.2017 09:10

Те приче о гладним стомацима су у сјени следећих података: За првих 6. мјесеци 2017. године у гладни стомаци су попили 85 милиона марака у пиву а попушили цигарета више од 150 милиона. Гдје је ту логика у причи о гладним стомацима. У Републици Српској има више регистрованих аутомобила од запослених и то за неколико десетина хиљада. Како гладан стомак региструје ауто и нормално вози га. При томе не мислим да је стање, кад је животни стандард сјајно. Има много оних који су на ивици сиромаштва, као што има и оних који се разбацују. Доле власт, али на изборима. До када ће 54% бирати за све. Шта је са ових 46%, њих не интересује шта то власт ради.

Name

@ре бл

18.09.2017 09:36

Па чим не знате гласове купити, значи да сте неспособни! Како би онда државу водили

Name

За етз

18.09.2017 10:29

Е вала није битно ко си И ста си сл ти је коментар прави.људи немају јест у оба ентитета а једни за друге говоре како су ови други биједа.није бољи ниста ни говедарица од додика иста говна ко И у федерацији.И ја би за плату од 5000 марака И остала које каква примања лаго на све који нису на мојој страни.

Name

СТД

18.09.2017 10:50

Сву трагедију и моралну беду позиције јасно осликава ово што је написао бот Додига @ре бл који би само куповао и подмићивао, а ако то не прође и тукао

Name

зоран

18.09.2017 13:41

Када се сјетим како је Додиг организовао нато да вата српске патриоте јер је требало наватати посланика,мало је било два комада,хеби га.

Name

Стевица

18.09.2017 13:42

Боље би билода то рјеши људска него божја правда,доће враг по своје.

Name

Драгутин

20.09.2017 09:14

Напријед пресједнице до самосталности и припајања срббији бар оног дијела уз дрину

Name

Бљак

18.09.2017 05:25

Бљак

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алтернатива хахахаха

19.09.2017 20:06

Историјски потез опозиције....хахахаха...то јер се близе избори, а чланство своје одавно растјерали, па нешто као морају да ураде. пдп се још бацио на куповину папака обецавајуци запослења у УИО и којекуда. Истопила им се инфрастрктура, па слиједе лажна обецања, а понеко мозда и испостују неким уговором на одредјено. Наравно, послије избора опет 3-3.5 године ухљебљења врха, па пред изборе опет мало несто као се пробудили и тако унедоглед. Једино нешто Говедарица да дјелује искрено, али кад видим остале поготово пдп руменка и фрљавог и оне исте фаце сконтам ко је алтернатива па позелим и ја отици вани да цистим wц.

Name

Др Монстер

18.09.2017 05:26

Ови из сзоа ниду добри узас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доза

18.09.2017 09:03

Доза боту хитно

Name

Ре доза

18.09.2017 12:29

А ста си ти кукавце,,босњак који подрзава ове издајнике у русењу Српске...у пецину назад.

Name

@Ре.доза

18.09.2017 13:11

Босњаци подрзавају Милорада,..он ради посао да ваља...Миле пуна подска гази даље

Name

Ре доза

18.09.2017 21:08

Нико висе не унистава рс од додика има пуну подрску босњака .

Name

ХАХА

18.09.2017 05:28

Хахахахаха. На чему су ови

ОДГОВОРИТЕ
Name

здрвко мициц

18.09.2017 13:45

Опозиција удара главом у зид СТРАСНО СТА РАДЕ.

Name

Сарац

18.09.2017 05:28

Е овај извор бука је права брука овом потезом опозиција је само Јос висе показала да је русилацки Фактор РС ал срецом су небитни а полиција је Јос и добра требало је то помлатит да СЕ дозову памети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требава

18.09.2017 07:46

Из написаног се види да ниси редовно завршио ни основну школу,зато пусти паметним људима да расправљају о стварима које ти не разумијеш. Линколн је једном рекао: "Боље је да те људи сматрају глупим него да проговориш и отклониш сваку сумњу". Ето толико од мене,а ово ти је био добронамјеран савјет.

Name

ре

18.09.2017 08:57

Требава назалост поглупе будале су испливале и одлуцују. У праву јеси,али сто дозволисмо.>?

Name

АМГ

18.09.2017 14:15

Нек за себе мислите да сте паметни,,па писите јос 12 год по порталима,,јадници.

Name

борац

18.09.2017 05:35

Народ има ресење ОТИЦИ на запад а запад то добро зна и користи тако да це наса властела остати без народа и то убрзо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србин

18.09.2017 06:44

Ово све се ради са једним циљем. Иселити народ одавде да би групица људи располагала свим богатствима које имамо. Најтузније је сто су се млади људи предали и висе не вјерују у институт револуције иако је она најмоцније орузје за промјене. Револуцију су деградирали управо моделом западне квази демократије и тиме нас за сва времена унистили. Сваком дијетету које се роди тиме је вец зацртана судбина. Требамо се стидјети својих предака који су зивоте дали да имамо слободу. А ми је тако лако одбацујемо.

Name

омица

18.09.2017 13:48

Нашој властели народ и не треба јер само прља ,закера и с..е боље да рмба вани и шаље паре,купује нашу робу,плаћа наше порезе,плаћа казне којих ће бити нове намете и све је фино.

Name

ВРС

18.09.2017 05:37

Са лазима и превара полу писменог народа Додик висе од деценије манипулисе!!! Досао је са соросом на власт... али неце отици како је досао!!! Њему и његовој секти це народ дати црвени картон и никакав Сорос нама који смо је стварали и крварили за РС није потребан. Ми знамо како је досао на власт и са цијим тенковима и гласовима у НСРС-е. Дали Миле тада истјера легалне преставнике РС, тузно је било гледати Америцке тенкове како газе БЛ-цки асфале. Нека се небрине ми који смо је стварали неби дали сем Српски тенкова да било који газе Српску земљу и главни град РС. Ми волимо оно сто смо крвљу створили док су други бјезали по Србији и сверцали богатеци се у то ратно вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

18.09.2017 07:21

Не рисе ! Као да се ти и родољуби попут тебе нешто пита? Већ 12 година само пискарате како ће те ово или оно . Неће те ви ништа ! Нема висе људи који би било шта промјенило. И да се деси сто се неће десити јер је народ подјељен кога да поставите на власт? Ко је тај који може да буде другачији од Додика и да вам буде добар? Вама другачији од Додика не пасе. Ви сте толико национално фокусирани да све пролази поред вас и само једно имате у глави. Оцјепљње или уједињење . Друго вас не интересује. Ни економија ни бољи живот ...Додик је сконтао да вас може држати на узици све док не распише референдум и дотле радити шта жели .Ви се надате референдуму а он зна добро да то уновчи . Понашате се као пас који чека награду од газде . А шта ако газда нема са чим да те почасти ? Него само обећава а ти се надаш а живот пролази . РС не може висе опстати у овом облику. Прескуп је "пројкат". РС одржава Додик тј. режим вјештачким путем а то је задуживањем . Шта кад висе не буде могло се задуживат ? Размишљате ли о томе? Којим путем кренути ? Ко жели наслиједити безнадје? Додик се бори за РС не због вас него сто је то његово власниство . Има све под контролом. Полицију , судство а и вас бираче које или купи или запосли додуше на буџет . И зашто би он сад хтио било које промјене? Вим морате схватити да ако желите промјене и на боље послије Додика да било ко да је вам неће донијети лијепе вијести . И да ли ће те га таквог подржати ? Кад каже да 90% људи који су на буџету остају без посла и хљеба. Да се мора кресати са свих страна ? Ко ће од вас таквог подржати ? Нико ! Знаци нема промјена а самим тим и нема бољитка.

Name

ВРС реп Име

18.09.2017 09:04

Немас потребе за било каквим вриједјањем!!! Ста би ми, и како би ми, то није твој проблем!!! Дали це мо русити власт ХОЦЕМО, а нецемо насилно, а нецемо на нацин како је Миле досао на власт!!! Твоје није да се ти бринес дали ми имамо људе за промјене или немамо, дрзи се свога тора, ако ти је добро сути и узивај у доброти, и немој да цитас ста ко писе по порталима ако це те то изиритирати на било какав нацин!! Знам ко си и одакле си, по твоме цинизму сам осјетио... Дали ми имамо другацији од Додика!!! И те како имамо, али не неко ко би вамо одговарало, Српство на првом реду!! али не преко "лазног" патриотизма пљацкати свој народ и униставати РС економски...ее ту се ми нецемо слозити са овом власцу и борицемо се да га срусимо, али само свим срествима дозвољеним у демократским друствима, а да це неко доци каквог ви замисљате таквог нецете добити. Какво оцјепљење и уједињење то је прица без реалности, бар за сада, али ако неко свјетло зелено се упали, сто да не!!! све то сто писес даљее у своме тексту и јесте поента да станемо цовјеку који мисли да је "ОН" РС, У РС има пуно они који се неслазу са политиком Додика, а то је економски слом,задузивање, криминал,корупција, непотизам, и одлазак великог броја млади из РС, и због тога РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ требају промјене, а да це потеци мед и мљеко НЕЦЕ, и ко год да додје нови нека му је бог на помоци какав вруц кромпир преузима.

Name

Име

18.09.2017 10:44

Нема ти никаквог цинизма. И ја нисам ни у једном тору. Мени је Бакир и сви оних попут њега којима је прво вјера на првом мјесту а не човјечанство и људскост одвратан. Ако имас било које име или личност која би замијенила Додика реци.Мада не ради се само о личности него коју визију и идеологију зели спровести.Ако опет буде националистицка а не економска онда нема потребе да мијењате Додика. Јер економија и национализам не иду заједно под руку. Не мозе се економија развијати под националном капом. Ја разумијем Србске жеље . Вама је Србство на првом мјесту па све остало ако буде буде? Па то имате. У чему је проблем ?

Name

Давор

18.09.2017 13:46

Знате да са промјеном власти да буде озбиљно треба отпустити 5000 џабалебароша а утамничити још толико битанги,хоштаплера и криминалаца свих врста и феле,а ко то може да уради.

Name

ВРС реп Име

18.09.2017 19:59

Исто ни ја нисам ни у једном тору нити цу бити, подрзавам све људе који мисле својом главом!!! Национални интереси морају бити на првом реду, и ту нема прице, али изазивати стално неке националистицке измисљене афе или тензије само да би остао на власти, и народ вец деценију пада на ту глупу прицу која долази од цовјека који мисли да је он једини заститник РС аааа сваки дан аутобуси и аутобуси становниства одлазе са ови простора,то је злоцин према народу којег престављас. Националиста није ко се бори за свој народ, али да народ има користи , да боље зиви , да види бољитак, а не измисљати разне афере и завадати овај народ којем је доста убистава и крви на све три стран. Проблем једини лези у цовјеку који миси да је он РС, А народ га изабрао да он слузи народу, да му је боље, да незиви од дана до сутра....

Name

има

18.09.2017 05:52

има истине у овоме што говори додик, али истина се огледа у томе што препричава сан који је уснио, јебе се трумпу за рс све док руси нису овдје, чим дођу трумп ће све ово ратјерат ко у црној гори и македонији, чим су се руси појавили и срби све растјера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срђан

18.09.2017 06:07

Срећа нама па имамо Стевандића, иначе би нас сорошевци и издајници завили у црно!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

18.09.2017 18:51

Хахахахаахаха...

Name

Индијанац

18.09.2017 06:16

Све је то лијепо срочено, ал' Љевчански бик и даље боде. Колико га заболи за лажну опозицију и за истински гладан народ, показао је путовањем у Турску и уживањем у ВИП ложи на финалној утакмици. Пут који је коштао минимум 20.000 маркица. Беспотребни трошак који је могао платити ТРИ МЈЕСЕЦА рада Родитељске куће у Бањалуци. Браво бивше комшије, браво небеско-летеће кукавице! Заслужили сте да вас секса још 100 година!

ОДГОВОРИТЕ
Name

@

18.09.2017 13:15

Миле гази дјикане врхунски, настави Миле..

Name

АМГ

18.09.2017 14:17

Прави си индијанац..не мијењај ник..одлицно ти стоји.

Name

Лакташи

18.09.2017 06:58

КАКВА ЈЕ ОВОЛИКА ФРКА? ПА У ДЕМОКРАТСКИМ ЗЕМЉАМА НАРОД ПРОМИЈЕНИ ВЛАДУ ИЛИ НЕКОГ МИНИСТРА КАДА НЕ РАДИ ПО УСТАВУ БЕЗ ФРКЕ И ГАЛАМЕ, НИКО НИЈЕ ВИЈЕЧАН И АКО СЕ МИЈЕЊА ПРЕСЈЕДНИК ИЛИ ВЛАДА НЕ УКИДА СЕ РС, ПА ЉУДИ НИЈЕ МИЛОРАД ДОДИК РЕПУБЛИКА СРПСКА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

о позиција

18.09.2017 07:00

Побједа на изборима... Неће ваљда и они штрајковати глађу ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦХИН

18.09.2017 07:12

А да се мало уозбиљимо? Први сам за рушење режима али ми је исто тако прилично небулозна тврдња да ама баш све "странаце" заболи за "изоловану Р. Српску". Чињеница је да : огромна већина поменутих Додикових оперативаца су људи са искуством из претходних "обојених револуција" , као и сам "врховни командант" "велики баја" (5. октобар и "генерална проба" за исти у Р. Српској). Чињеница је да су неки од њих имали а неки још увијек имају контакте са "болешљивим странцима". Можда амере стварно заболе али они имају , у веома блиском нам окружењу , своје веома заинтересоване савезнике од којих неки имају горе поменуте контакте а и даље су веома заинтересовани. Да ли заинтересовани (које заболе или не) имају своје оперативце међу опозиционарима , тешко је рећи али увјек ваља бити опрезан. Ако немају купљене можда су атаковали на неког за којег су процијенили да га могу искористити као "корисног идиота" с обзиром на карактерне особине приличног броја припадника нашег народа. Сјетимо се разлога због којег су "папци" мјењали дрес као нпр. Стевандић код којега није само новац у питању већ и болесна амбиција. Желим рећи да ваља бити јако опрезан у рушењу режима , али на томе свакако треба истрајати и изгурати то до краја , јер смо сувише слаби и бојим се без заштите а многи кидишу на нас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Име

18.09.2017 12:06

Ста мозес уцинит кад си овисан од ММФ ? ММФ је финансирао Додика да додје до овог гдје је сада. Сад ММФ наплаћује оно у ста је финансирао. ММФ није банка неко продужена рука политике . Они те облаче и праве те овисним тј. да морас узајмити новац . А знаш ли ти ко је у свему овоме јамац? Политичке и економске одлуке оног ко влада а узамљује паре од ММФ . ММФ је најаци монетарни фонд који је у стању рушити и постављат владе и владаре. ММФ је поставио Додика и само ММФ мозе га смијенити у оном моменту кад њима одговара. Ако мислиш да це неко доци на власт кога ММФ не одобри или постави на крају крајева онда си наиван. РС и БиХ су нико ниста на овој планети ! И ниста не значе осим сто случајно су у Европи. Американци се неце умијешати на ове просторе све док имају тоталну контролу и Руски утјецај и даље буде на маргиналном нивоу. Или предјес ткз. црвену линију..

Name

Ре "Име" РАСПУЦХИН

18.09.2017 14:35

Видим из претходних Ваших коментара , тачније одговора свакоме ономе чије вам се мишљење не свиђа , да имате велику жељу да дјелите лекције. Ако Вам је то намјера онда би се претходно требали вратити у школске клупе и обратити родитељима да Вам понове лекцију из лијепог понашања. У Вашем одговору се нити једном нисте дотакли ничега из мог коментара тако да Ваше обраћање изгледа као да причате сами са собом а то је већ помало забрињавајуће. Ево , ово је примјер како се обраћа непознатој особи а Ви , као што рекох , утврдите мало пропуштеног градива из истог.

Name

Мали Србо

18.09.2017 07:24

Господо из СЗП идуце године су избори па на изборима како народ одреди мени се цини да ви из СЗП изгубили тло под ногама а васе партије су у расулу па сад хоцете да направите нереде неби ли сјели у фотеље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перица

18.09.2017 12:55

Ма најбоље да сједну на врелу плату, каква фотеља!

Name

пелцер

18.09.2017 07:33

Баји се мора скинути капа. Зиви цовјек комфорно и за своју дусу, троси како он зели за себе и породицу, и сво то вријеме марву од које зиви дрзи под контролом. Способност на врхунском нивоу док ми кукамо, бацамо дане, године и пропадамо, а он прозиви цовјек по својој зељи и јос це дуго тако. Следеце изборе добија јос убједљивије, јер су његови гласаци на будзету зацементирани а осталиј је све мање јер се исељавају. Капа до пода за Бају, то је зивот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

%%%

18.09.2017 13:17

Баја је легенда.

Name

Последњи кинески цар

18.09.2017 08:01

Незнам само који је то историјски потез направила опозиција како се каже у тексту?! Оваква опозиција и држи ову власт већ 10 година јер ништа конкретно није ни понудила а нити учинила. јадни смо ми са оваквом позицијом а и опзицијом. Све исте фаце годинама. Исте празне приче. А њима свима је добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

18.09.2017 08:20

Имам план! Када сви побјегну вани, ја и мени слична сиротиња, запослит ћемо се у Електропреносу, и уживати у благодети плате од 2000КМ.... Ако неко има бољи, нека га изложи! Нема друге . ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

компетенција

18.09.2017 09:24

Има један проблем: сједисте Електропреноса це бити каодјер вани.

Name

Логика...

18.09.2017 08:47

РУСАЛАЦКИ фактор. Па лако је опозицији русити кад је вец урусено. У Р.С. је тренутно ПАРАДЕНТОЗА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нато

18.09.2017 09:30

Ови људи су ненормални са соросем и странцима људи се буне јел у скупстини крси се закон и пословник владајуци недају да се расправља о рдвизорском извјестају како би се утврдило ко лазе ревизор или тегелтија гдје су паре потросене народне јел их једноставно нема и народ и опзиција имају право да знају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

18.09.2017 10:32

Сад нико не воли Додика а пола вас је гласало за њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

18.09.2017 12:10

Ко силом додје демонстрацијама и тенковима силом и одлази јер овде у РС не функционисе ниста нити владавина права нити закона вец сила владајуцих цуди ме да све ово нијемо посматрају странци ОХР и американци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хм

18.09.2017 12:32

То онај сценарио из 98 е,па знају људи како би то они урадили и акко су радили,увели западноевропски шљам,потрошили доларе америчке амбасаде,направили суд БиХ спискове позатварали браћу србе и окаљали итд...ма стидите се ви црне земље по којој ходате,држите се Човића и приеје рата сте се латинима клањали а они нама шипак,седми корпус да помогне петоме у прогону Срба са стопроцентних Српских територија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

МК

18.09.2017 12:55

СНСД ЈЕ ПОСТАЛА КАРИКАТУРА Р.СРПСКЕ.СНСД СРАМОТИ Р.СРПСКУ.СНСД НАС ЈЕ ДОВЕО ДО КОЛАПСА .СНСД ЈЕ ПОКРАО Р.СРПСКУ.СНСД ЈЕ СТРАНКА ЉИГАВАЦА ,КРИМИНАЛАЦА И ПАПАКА.ЈЕДНОМ РИЈЕЧЈУ СТРАНИ ПЛАЋЕНИЦИ КОЈИ ЋЕ СТРАНЦИМА ПРЕДАТИ КЉУЧ Р.СРПСКЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ЕТЗ И За ЕТЗ

18.09.2017 13:09

Вас двојица биједних тузланских дупелизаца сте јадови веци од ових овде дјикана, надам се да цете покрепати од глади заједно с њима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ни позициони ни опозициони

18.09.2017 21:03

Овом јадном народу треба треца политицка групација, покрет или ста вец...алтернатива свему до сада...или јака невладина организација као сто се десила у неким земљама у региону па су сад у могуцности да утицу на зивот обицног цовјека...гледам сад опозицију у емисији РТРС-а. То је она фабрика лази на коју нису хтјели отици дузе времена и ста се то одједном промијенило па уцествују у емисијама на РТРС-у. Исто као и лоповска власт једно прицају, друго размисљају а треце раде. Јадно и срамотно, Милокрад их купује као цоколадице. Туга и јад. Сви су издали своје градјане који не могу никако да саставе крај са крајем. Залост преголема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патриота

18.09.2017 21:31

То Додо царе само затегни јос висе! Треба багру уредовати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синоћ Специјал

19.09.2017 04:42

Добро је што су ноћашњој емисији РТРС-а позвани били и из опозиције.Састав гостију емисије Ненад Стевандић,Дарко Бањац,Нкола Шпирић,Драган Мектић, Адам Шукало и Миленко Михаљица

ОДГОВОРИТЕ
Name

перо

20.09.2017 10:04

А ста је то урадила опозиција????????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо Прелић

20.09.2017 12:50

(Не)народни посланици опозиционих партија имали су прилику за овај сценарио и рушење актуелне коалиције на челу са СНСД-ом кад је на дневном реду у Скупштини било усвајање ( робовласничког акта ) Закона о раду, ааааали да нису били потписници "агенде" и да иза свог политичког рада немају тајкуне на чијем су платном списку . Закључак ; имамо позицију која је против народа и (о)позицију ( у чекању да дође у позицију )која је такође против народа !

ОДГОВОРИТЕ