Чавић тражи од Лукача извињење

Предсједник НДП и посланик у Народној скупштини Драган Чавић упутио је писмо министру унутрашњих послова у Влади Републике Српске Драгану Лукачу у коме га подсјећа да је био борац Републике Српске, у три мандата посланик ипотпредсједник и предсједник Републике Српске одбацивши оптужбе, које је на његов и рачун цијеле опозиције Лукач изнио називајући их издајницима и дезертерима. Чавић предлаже Лукачу да је најчаснији излаз за њега одступање са мјеста министра унутрашњих послова Републике Српске.

Република Српска 16.09.2017 | 22:03
Чавић тражи од Лукача извињење
Писмо преносимо у цјелини:

Министре,

јуче сте у емисији Печат оптужили нас који смо због низа незаконитости и неуставних и непословничких активности посланика који подржавају Владу РС примјенили активност која нема никакав насилнички карактер нити представља акт било какве бруталности, изрекли бројне квалификације крајње увредљивог карактера и непримјереног садржаја.

Мирно и без ексцеса ми смо зауставили почетак сједнице тражећи само једно - да већина у Народној скупштини доноси одлуке на пословнички,законит и уставан начин.

Све могу примити к знању као Ваш политички став, али квалификацију да смо издајници и дезертери насупрот вама „патриотима“ схватам као најгору увреду.

У посланичком клубу НДП-а сви смо учесници одбрамбено отаџбинског рата , ја и Зорка Андрић били смо у Првом Крајишком батаљону војне полиције који је у више наврата садејствовао са полицијским јединицама којима сте и Ви припадали.Вас у рату нисам упознао али зато јесам Брану Пећанца у акцијама у којима су гинули и рањавани и ваши и моји саборци.

Др Крсто Јандрић и Здравко Крсмановић такође су били припадници ВРС. Из наших редова са мандатом НДП на страну владајуће коалиције отишао је Војин Митровић, ратни профитер и трговац нафтом у вријеме док сте и Ви и ја и многи други посланици које сте обухватили називом дезертери проливали крв и зној, губили здравље и дијелове тијела ратујући за стварање Републике Српске.

Многи који су се јуче огласили да Вас подрже, у рату су били ратни профитери и шверцери, преводиоци у окупационим снагама странаца са родбином у саставу ХВО , али Ви њих нисте видјели него нас , а многи од нас су часно учествовали у одбрамбено отаџбинском рату.

Да ли је за Вас издајник и дезертер посланик Зоран Пологош , ратни војни инвалид којем је ампутирана нога и сједи у посланичким клупама са протезом умјесто ноге?

Да ли је за Вас дезертер и издајник Бранислав Бореновић који је са 18 година приступио у ВРС и учествовао у рату до задњег дана?

И сваки од посланика које сте назвали дезертерима има своју интимну страну учешћа у одбрамбено отаџбинксом рату.

И ви нас називате издајницима и дезертерима ???

Одакле Вам то право?

Издајници и дезертери имају своје име а многи од оних који Вам данас дају подршку то стварно јесу и то доказано јесу јер никада нису омирисали барут али јесу нафту,цигаре,кафу,.. и њемачке марке крваве и упрљане извађене из џепова српских бораца који су их чували да обезбједе минимум својим породицама, иако су били свјесни да скупо плаћене цигаре, гориво, кафу, пуне у џепове многих који су данас „велике патриоте“.

Изрицањем ових увреда Ви нисте увредили само нас, већ и наше породице, дјецу, унучад којима сте прикачили етикету дезертерских и издајничких потомака и тиме дали инструкцију свим острашћеним људима који су повјеровали у ову неистину да смо ми са својим породицама мете које треба ликвидирати јер руше оно што је крвљу стварано.

Мојом крвљу нећете се опрати и за све што ми се деси ви сте директно одговорни од јуче када сте без трунке стида и зазора мени , моме брату учеснику рата,мојој супрузи  мојој дјеци и мојим унучадима на чело ставили мету на којој пише дезертер-издајник.

Ако имате имало части заостале из одбрамбено отаџбинског рата извинићете се јавно свима нама који смо били часни борци Војске Републике Српске и ваши саборци.

Након свега што сте рекли протеклих дана али и учинили невиђеним преседаном у историји парламентарне демократије и наредили упућивање припадника МУП-а са пиштољима, пушкама и бојевом муницијом у Народну скупштину Републике Српске да бране Скупштину оружјем од њених посланика, најчаснији излаз за вас је одступање са мјеста министра унутрашњих послова.

Ако мислите да ћете образ сачувати прљајући наше образе руке ће вам сигурно остати прљаве, то је неминовно.

Ја преко Ваших за мене неопростивих увреда не могу прећи.

Живјела слободна и демократска Република Српска!

За часну борбу за интересе српског народа и Републике Српске носилац сам слиједећих ордена :

„Орден Заставе Републике Српске са златним вјенцем“, додијељен од предсједника Републике Српске, „Орден Заставе Републике Српске на ленти“, додјељен од предсједника Републике Српске;  „Орден Светог Саве“ додјељен од његове светости патријарха Павла и Светог архијерејског синода Српске православне цркве .  „Сребрени орден Светог Петра Дабробосанског“,додјељен од његове високе преосвештености митрополита Дабробосанског, „Орден витеза Христовог гроба“,додјељен од његове светости патријарха Јерусалемског;  „Орден Звијезда мецената са бриљантима“,додјељен од познате међународне фондације „Добри људи свијета“Руске Федерације;  „Орден Петра Великог првог степена“, додјељен од Националног комитета за безбједност Руске Федерације;

П.С.

Министре шаљем вам у прилогу Монографију Првог батаљона војне полиције Првог крајишког корпуса , ратне јединице којој сам са чашћу и достојанством припадао и дијелио судбину у ратним годинама.

(БН)

Коментари / 50

Оставите коментар
Name

Лакташи

16.09.2017 12:28

Борци су изгинули и многима се ни за гроб не зна а живима дају мрвице а лажни борци,шверцери и највећи издајници су данас у владајућим структурама који се себи дали сва права а малим сталежима обавезу и одговорност

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прво!

16.09.2017 12:37

Богданиц и Малесевиц, па онда сви остали. Наравно, тек сто полозе рацуне - бице пуни затвори.

Name

тип 500

16.09.2017 13:25

Није нико Чаву спомињао .

Name

Докле висе

16.09.2017 14:23

Докле це те висе и једни и други спомињати борце, погинуле, дјецу погинулих ..... докле висе. ?! Ста ви хоцете реци, док не изумру те генерације млади не могу водити ову дрзаву, бити министри или предсједник.?! Они једини могу помоци да кренемо напријед и помогну са развојем РС и прикљуцењем ЕУ сто прије. Нецу да зивим ни ја ни моја дјеца у дзамахирији какву босњаци зеле. Зато препустите младима да нас сто прије уведу у ЕУ. И јос несто, немојте реци да сјетимо унуцади и праунуцади погинулих и инвалида прослог рата. Вец смо претјерали.

Name

Ре

16.09.2017 14:28

А био је и овај блäст па борци нису добили ни ТУ мрвицу о цему прицас ни тих 120 марака за вријеме ових није Нико добио приватизација јесил узрли по десет марака öд сваког и пропали није десет марака пуно ал милијон људи колико је цифра и да ненабрајам пензије и остали инвалиднине колике су Билд и КО је све примо ови на власти неваљају ал недај бозе да ови СЕ докопају сто СЕ тице Лукáцс озбиљан цовјек и добро обавља задатке присјети СЕ каква је полиција била за вријеме цавица и ових СДС крали СЕ ста СЕ стигло колико људи је остали без аута и имовине ако немају боље ови нам нетребају

Name

Дића

16.09.2017 12:28

Тако је Чавићу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

16.09.2017 15:08

Ста је тако,да Цава опет пасе народ,па био је на власти и ста је урадио,себи дзепоце напунио....

Name

борац

16.09.2017 12:30

Заболи ли га к..ац плаценик њега инересује ко је био у рату а ко није слузи дезертеру Него цавицу много ти ордена си покупио и ја сам прва категорија и имам 67 км имам раниеног сина цетири метка и 33 км инвалиднине сви сте ви багра и лопови али ови сад су највеци мора се признати а сто е тице Лукаца не одаје неку интелегенцију посао у полицији му је отприлике право мјесто.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре борац

16.09.2017 13:01

Поштовани саборче. По вашем писању цијеним да сте од мене пар година старији. Мени су 52. Маја 1992 сам се задесио на Вучијаку према Модричи. Били смо у окружењу од Дерврнте, Брода, Оџака и Модриче. Иза леђа нам је протицала Босна. Шта и како је све било не бих замарао посјетиоце портала, него ово сматрам за битним да кажем: од свих активних политичких актера сјећам се да сам у пролазу срео поручника војне полиције. то тврдим зато што му се неко обратио по имену. Г. Чавић је тада био доста и млађи и љепши него сад. Први пут сад чујем да спомиње ордење зато што су додијале глупе и неутемељене оптужбе. Ваш син претпостављам да је РВИ 9. категорије. Понижавајуће од државе према њему. И сам сам био инвалид 6. кат. па ме скину на 8. па ја уложим приговор и у Б. Луци ме ребну на 9. категорију. Тако да ми је инвалиднина са 120 км падала на 48, па на 33, валда ми с годинама постајемо здравији, ампутирцима можда израстају изгубљени дијелови тијела. Јад и биједа. Ја сам здравствени радник. Онај цинизам пред комисијом који доживјех не поновио се. Касније ми је у повјерењу речено да су добили инструкције да све што иоле хода да се инвалиднине умањују за спас буџета. Годинама се питам гдје су те уштеде? Г. Чавићу честитам на храбрости и ордењу, али га и подсјећам на 1 реченицу из светог писма која каже "не бацај бисере пред свиње"

Name

За Борца

16.09.2017 13:22

Схвати једну ствар сапутнице,прије него се неко скида са функције одликује се, а за 5 дана ЗБОГОМ.

Name

Ре БОРАЦ

16.09.2017 13:30

ЦАВИЦУ ТИ ТРЕБАС КАНТУ АПАУРИНА А СТО СЕ ТИЦЕ ЛУКАЦА ВУЦИЦ НИЈЕ ЗАБОРАВИО КО МУ ЈЕ СПАСИО ЗИВОТ И ДА СУ ГА ЛУКАЦЕВИ СПЕЦИЈАЛЦИ ИЗВУГЛИ НИЈЕ МЕКТИЦ-ИДИ ПОВУЦИ СЕ КАО 2006 КАД СИ ПРЕДАО ВЛАСТ ДОДИКУ И ПУСТИ МЛАДЈЕ НЕМОГУ ТЕ ГЛЕДАТИ.

Name

Ре: Борац

16.09.2017 14:04

Добро си рекао: Лукацеви специјалци. А не Лукац. Да се Лукаца питало, Вуцица данас неби било. Јер ако је Вуциц за Додига побацај, онда је то и за Лукаца, јер Лукац је тјелохранитељ (цитај: истомисљеник) Додига.

Name

ЛУПЕТАЊА

16.09.2017 12:35

ЦАВИЦУ МИСЛИМ ДА ЈЕ ОПТУЗИВАТИ ЛУКАЦА ДА ЈЕ ПОЛИЦИЈУ КОРИСТИ ЗА САМО ЈЕДНУ СТРАНКУ СТВАРНИ КОМАНДАНТ РС ПОЛИЦИЈЕ ЈЕ МИЛОРАД ДОДИК А СВИ ОСТАЛИ СУ ПОСЛУСНИЦИ И ГЛАВО ТРЕСИ СТО ЦАВИЦУ НЕ КАЗЕС ДА ЈЕ РС ПОД ДИКТАТУРОМ ТО ЈЕСТ ВОЉОМ ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ЛУПЕТАЊЕ , У СВИЈЕТУ НИЈЕДАН ДИКТАТОР НИЈЕ СМЈЕЊЕН ИЗБОРИМА НЕГО УЛИЦОМ И ПРЕСТАНИТЕ СВИ ВИ ПОЛИТИЦАРИ ПОНИЗАВАТИ НАРОДЕ У РС,УРАДИТЕ НЕСТО ЗА ДОБРОБИТ

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Лупетања

16.09.2017 13:06

Слажем се да је све у рукама Додика, али ИМА ОДБИТ НАРЕДЕЊЕ АКО ЈЕ ПРОТИВНО УСТАВУ.ИМА ЦАСНО ВРАТИТИ МАНДАТ.ПРОФИТ ЈЕ БИТАН, А СТО ЈЕ МАЊЕ НАРОДА ТО БОЉЕ.

Name

Комунист

16.09.2017 15:12

Лукац под командом Миле дезертера и ратног профитера.

Name

Студент

16.09.2017 12:35

Е сад га претјера... Пола ордена које је набројао добијају се након донација и даривања... Да не кажем купују се... Са таквом самохвалом постаје копија Додига... Блиједа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

16.09.2017 12:37

Интересује ме гдје је гос. Зеља искрварила када је добила толика права, мора да је учила издајнике да се у њезиној домовини поздравља, ЗА ДОМ СПРЕМНИ, па зар треба за додину послушност поклонити јој б.луку, или ју је зарадила крварећи у рату као лукач па сада би гос.да туче све редом само да јатаци остану

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасно

16.09.2017 12:38

Сада је јасно свима засто се Лукац борио: за свој интерес. Сада је свима јасно засто се Лукац није борио: за РС и српски народ. Патриотизам се не наплацује, господине!!! (Ову титулу сам ти дао теска срца).

ОДГОВОРИТЕ
Name

Залосно

16.09.2017 13:41

А ста це да казе мој тетак који је два сина сахранио а трецег у инвалидска колица ставио,а сам остао без ноге.Хиљаде слицних примјера.Бозе има ли те?Јеси ли ти Лукацу једини био у рату? О Бозе која туга, цемер и јад

Name

Иста говна

16.09.2017 12:47

Ко год је добио било какав орден за живота, тај правог рата ни на телевизији није видио. То је чињеница и тако је од како је свијета. Са својом кесом "ордена" Чавић само потврђује припадност истом шверцерско-лоповском клану!

ОДГОВОРИТЕ
Name

хммммм

16.09.2017 12:48

Доста си накупио признања,сад још стави датум кад су додјељени??Вјерујем кад сте били посланик,подпредседник и председник,јер тад се то дијели..Ми који смо ратовали,ратовали смо за своју слободу и никакви ордени нам не требају..Не кажем да ниси био у рату сли пусти нека твоји саборци казу какав си био а не ордени...На Сарајевском ратишту /окрузење/свако дијете је заслузило орден !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срб

16.09.2017 12:56

Не треба бити наиван они би и они ће то оружје и употребити протв народа и опозиције само ако осјете да су угрожене њихове позиције и функције, на жалост чини ми се да оно што смо срећом или игром случаја избјегли 97,98 да се деси ускоро. Не дај Боже, али све иде у том правцу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лакташи

16.09.2017 13:07

Не дај Бпже али ће они бити у стању да све побију само да своја нечиста дијела не открију! Најчеће од лопова постаје убица да би туђом крвљу опрао своје прљаве трагове

Name

За СРБ

16.09.2017 13:08

АПСОЛУТНО СТЕ У ПРАВУ СРБИЈО СРАМИ СЕ

Name

кобац

16.09.2017 15:11

Ре Срб, зар мислиш да народ код себе нема скривеног оружја! Немој бити наиван, само не дај Боже да неко опали и један метак!

Name

Ко зна нека напише

16.09.2017 13:05

Ко овдје зна нека напише имена свих посланика у тренутном сазиву скупштине и гдје су били у току рата наравно изузев оних који нису били војно способни??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Засто си наиван и вјерујес у све ста неко написе

16.09.2017 14:18

Засто си наиван и вјерујес у све ста неко написе и то на анонимном форуму? Ево ја цу ти реци 1. НИ ЈЕДАН 2. СВИ а на теби је да ми вјерујес под 1 или од 2

Name

Хх

16.09.2017 13:25

А ста се овај јавља како га није срамота,како је оно просао на изборима за нацелника.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Холивуд

16.09.2017 13:29

Праве онолике сколе,Домове културе а затвори "оволицни", је... ти дрзаву која нема затвор

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре глупсони..

16.09.2017 13:32

Сви сте ви багра !!!!!! Сви сте ви наплатили и обогатили на Србовању и јос увијек то чините. Сад кад је расуло како економски тако политички не преостаје вам ниста друго него да се "добацујете" орденима , захвалницама и шупљом прицом.. Нико да отвори макар једно радно мјесто а да није на буџету !! Нико да отвори ни једну фабрику за 25 година ! Ста сте урадили за 25 година? Завадили сте народ са свима ! Опустошили привреду и економски унистили да је нико висе не спаси ?НИКО ! Људи бјеже на запад а ви сте против тог истог запада. Јер западни систем знаци робијање за криминал. Дјеца се не радјају ....Итд Итд...Наставите само тако са звецкањем ордења и похвала. Србски народ це то да једе сваки пут кад се пробуди. Србски народ свршава кад причају јунаци и борци колико је ко метака имао у тијелу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е

16.09.2017 13:41

Е упорно тврдим да је то све иста багра у грам. Сад је то дотични господин све и потврдио. Сунце ти жарко па овај је добио више килограма ордења у рату него ја брашна, за преживљавање моје породице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пемети никад доста

16.09.2017 14:30

Да је отворио фабрику цацкалица висе би вриједило него све ове "захвалнице" за које је се "борио ". Ста има обицан свијет од ордења? Мозе ли се јести то ордење И признанице? Јел се мозе од тога зивит? Цавиц мозе ! Уновцио је он то а и јос увијек касира на основу тога продавајуци вам Србовање као И сви остали на политицкој Србској сцени. Вуцици вам је поглавица . Зна лагат . А онај ко зна слагат зна и масом манипулират. Ево звао је опет Додика или је Додик позвао сам себе? Оцигледно да је ово друго ? Јер Вуциц не мозе му ниста ! А знамо засто ! Боји се оптузби да је заједно са Додиком или његовом помоцу опустосио РС. Све сто кен ваљало отисло је за Србију. А вама у РС qраз. Бгд је унистио Србе са лијеве стране Дрине . И Јос увијек их унистава. Економски а садни политицки. Хајмо овце на пребројавање !

Name

Боки

16.09.2017 13:41

Браво Чава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прле

16.09.2017 14:14

Био си ти Цавицу на власти и сви ови лопови из СДС ,док је сиротиња крварила ви сте се сви дебело обогатили,немој да спомињес Народ јер вас није нимало брига Никад за тај исти народ,ко вама вјерује тај није Нормалан,а сто се тице твога друга Говедарице Истина је да је ДЕЗЕРТЕР јер ја сам из Гацка,тако да ми знамо да је то истина и није Побјегао у камиону са брасном вец у приколици са Овцама,јер ипак је он само ДЕЗЕРТЕР !!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

за Прлета

16.09.2017 15:44

И ти си један од ухљебљених. У мојој породици је 15 бораца страдало. Остало 12 сирочади.Нико да посао добије. Да је претходна била добра не слажем се али ова је десет пута гора. Имали смо бар нешто, Телеком, рафинерију, руднике, итд. Имали смо наду... Сад немамо ништа. Ако имаш два зла онда увијек бираш мање. Сад имамо највеће зло на Балкану.

Name

Друг Спанац

16.09.2017 14:17

Нецу да ме Дезертери представљају док је друга омладина у Гацку исла у рат са својих 18 година овај Говедарица је побјегао у Србију и сад глуми праведника,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симке

16.09.2017 14:19

Говедарица да има Стида и Морала не би се нигде појављивао,јер сувисе је омладине и младости изгинуло у Херцеговини док је он Дезертер и Побјегунац се сакривао по Србији и сад би власт ма немој,одвратан је фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За СИМКР

16.09.2017 21:05

Знаци ВУКОТА је једини дезерзер који је имао 15.год.када је проглашена МОБИЛИЗАЦИЈА у источној Херцеговини.Ако је одбрана РС стала до Вукове и безбедног ГРИГОРИЈА нека је одмах нестане.Дезертер Лука Петровић и ИЛИЈА ТАМИНДЗИЈА НИСУ БИТНИ.КОЛИКО ВАС ЈЕ КРАЛО НА ТЕРМИ.МАЈМУНЕ ЈЕ ЛИ ТИ ТО СКАВКО АТЕЉЕВИЋ ДАО ПОДАТАК.ВИДЈЕЦЕМО БРЗО КОЛИКО ЈЕ ОН УПИСАО УЦЕСЦА У РАТУ ДЕЗЕРТЕРИМА.РАЈКО ПАПОВИЦ СТА ЈЕ БИО? НУЛА,А ПОСЛЕ САФИРОМ ОСИРОМАСИО ИЗБЈЕГЛИЦЕ.ЗА ОВО ЦЕ МОРАТИ ДАТИ ОДГОВОР ЗДРАВКО ЂУРАСИВИЦ, КРТОЛИЦА ЊЕГОСКАВ, РОДОЉУБ АНДИЦ.СРАМ ТЕ БИЛО НАПАДАТЕ ТАДА НА ДИЈЕТЕ АЛИ БУДИ МУДО ПА ПОНЕНИ ПЕТРОВИЦА И ТАМИНДЗИЈУ. ВИДИС ЈА ГОВОРИМ ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ.ГДЈЕ ТИ БИЈАСЕ КАДА РОМЦЕВИЦ ИЗГУБИ РУКУ,КАДА ПОГИБЕ КАП.МЛОРАД ИВКОВИЦ, КАП.РАДЕ МАСТИЛОВИЦ.ЗНАС ГДЈЕ СИ БИО ФУКАРО БЈЕЗАО СА НЕВЕСИЊСКОГ РАТИСТА.

Name

ребус

16.09.2017 14:20

Ко зна о комесе ради? Има ордена као овдје x3 минус 2? И цлан је одавно ДНС-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тихи

16.09.2017 14:27

А сад једна истина: кад је био рат сва цестита омладина је исла да гине и прави дрзаву,ко је презивио и остао цитав Нигде није имао мјеста у тој дрзави за коју су гинули и крварили,сада раде по свету ко зна ста и гдје муце се и никога никад није било висе брига за њих да им се захвале негдје неком цеститком кад им вец нису хтели дати послове Њима који су најзаслузнији сто ви сад овако дебели сити бјесни и богати хоцете све да узмете,стварно нисте ниста заслузили ,а овај народ нека сути и нек подрзе и даље Дезертере овог Говедарицу који нема ни стида ни срама,е мој народе ко вас представља ,то нам је хвала сто смо своју Младост оставили по планинама Босне и Херцеговине да би се ви гњиде обогатиле,устани друзе Тито да видис како се Срби односе према својим погинулима и рањенима и свој оној младости која није стедела своје главе да изгуби,на крају питам се само за КОГА за ове ДЕЗЕРТЕРЕ !!!!@

ОДГОВОРИТЕ
Name

Васкрсија

16.09.2017 14:32

Болно,али истинито!!!! Нестајемо са ових простора!!!! А власт се хвали успједима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

првоборац

16.09.2017 14:45

Да се разумијемо , Ово није пријетња, Када су јавили да је убијен Дјиндјиц ја сам славио , Када су јавили да су ударили по кулама близанкињама , ја сам славио . Надам се да цу славити јос , прослављајуци у истом маниру Милорада , СНСД , Лукаца. Захваљуци овим гладним годинама које ми је приредио Милорад , СНСД и на крају Лукац , вјерујем да би славио да цујем да се несто лосе догодило и било коме цлану породице Додик , Лукац , Цвијановиц. Није за хвалу ал кад те дуго муце пате и изгладњују емпатије нестане остане само мрзња. А неки дан слузам и Цвијановицку како се цуди и изругује острасценим лицима опозиције. Марија Антонета је била иста . Зелим им свима у владајуцој исту судбину на Гиљотовој масини. Опростите , није за хвалу ал искрено , тако се осјецам . Вјероватно од глади ,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

16.09.2017 15:17

Због цега да да оставку зато сто је рекао да је Вукота Говедарица дезертер.Драган Лукац бас нема ту навику да било кога вриједја али се морао одбраниту на теске увреде од стране опозиције како је полиција прекрсила уставна овластења стварно смијесно.Били су благи заиста уосталом куда су посли када им је изрецена мјера удаљења из народне скупстине...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре драган

17.09.2017 05:06

Ти си итересантан за посматрање, право имаш у малом прсту.

Name

Тихи

16.09.2017 20:46

Ја бих најрадије напустио ову представу. Репризира се већ дуги низ година. Све исто само се глумци ротирају. На моју велику жалост не могу нигдје са 60 година живота а и да останем, не знам за коју представу да се одлучим. Све већ виђено. Па и ја сам борац прве категорије и сједим у задњем реду. Не можемо сви бити министри и сједити у првом реду кино сале. Сви глумци би да добију главну улогу и остваре највећу добит а мени то ништа не значи. Ја више нећу у кино филм ме не интересује и нећу више бити у публици лоших представа. Ви се искрвите у доказивању ко је бољи и поштенији, мени нисте уопште интересантни и не желим плаћати скупе улазнице у вашу корист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орден до ордена

17.09.2017 05:13

Како те није срам да набрајаш толика одликовања, а као предсједник СДС-а и Републике Српске нанио си држави огромну штету, зло и хипотеку. Прво ти треба да се извиниш српском народу због зла које си му нанио. Са колико одликовања се могу похвалити они који су за ову државу дали све што су имали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Орден

17.09.2017 14:41

Највецу стету је нанио кад је Додигу дао мандат

Name

Орден до ордена

17.09.2017 06:22

Како те није срам да набрајаш толика одликовања, а као предсједник СДС-а и Републике Српске нанио си држави огромну штету, зло и хипотеку. Прво ти треба да се извиниш српском народу због зла које си му нанио. Са колико одликовања се могу похвалити они који су за ову државу дали све што су имали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.Но

17.09.2017 06:54

Лукац је помагац мафијаса Додика и екипе око њега,знаци и он сам је онда лопина ко и они,просто и једноставно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дзиги

17.09.2017 09:37

ајде не се...ите висе. пун клинац је народу вас свију и позиције и опозиције. све на голи оток вас треба послати мало камен да туцате а не у фотељама да сједите. БАКСУЗИ

ОДГОВОРИТЕ