И дјецу уче да мрзе Лајпциг!

Несвакидашњи потез Локомотиве која је одбила да помогне комшијама!

Фудбал 08.09.2017 | 16:00
И дјецу уче да мрзе Лајпциг!
Мржња према Лајпцигу се пренела и на децу! 

Наиме, локални ривал Бикова, Локомотива из Лајпцига (четвртолигаш) забранила је својим клинцима да изађу као пратња фудбалерима РБ Лајпцига на наредном мечу немачког шампионата који се игра на Ред Бул Арени кроз неколико недеља.

Подсетимо, ради се о деци која су у јуну на куп утакмици против овог ривала добила од клуба посебне премије за победу над вршњацима из Лајпцига.

Али сада је ситуација још драстичнија, а челници Локомотиве су одбили да уступе комшијама децу иако су ови понудили чак и да им плате.

"Ми смо поносан, традиционални клуб, који не прихвата сваки поклон који му се нуди. Код нас, свих 2.500 чланова су шефови клуба, тако да имамо обавезу да имплементирамо њихову вољу. то искључује било какву сарадњу са РБ Лајпцигом. Морамо да водимо рачуна о филозофији друштва у којем живимо", изјавио је председник Локомотиве Томас Леве.

За крај споменимо и да ће клинци Локомотиве изаћи као пратња фудбалерима у Бундеслиги, али у Менхенгладбаху на окршају Ждребаца против Бајера из Леверкузена кроз неколико кола. И то све о трошку Локомотиве... 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар