Илиев: Поносни смо, прелазни рок најбољи до сада!

Спортски директор Партизана Ивица Илев задовољан је како су црно-бели одрадили прелазни рок.

Фудбал 03.09.2017 | 14:00
Илиев: Поносни смо, прелазни рок најбољи до сада!
"Одмах на крају сезоне су нам отишли Миленковић и Влаховић у Фиорентину, Михајловић у Херенвен, а после старта квалификација за Лигу шампиона Леонардо је појачао Ал Ахли. Урош Ђурђевић је био са нама до краја пута ка Лиги Европе и отишао у Олимпијакос. Основни циљ овог лета смо испунили, пласманом у друго по снази европско такмичење. Тек када смо видели да смо у пробраном европском друштву реализовали смо довођење неколико заиста звучних појачања и сва су по мери Партизана", каже Илиев за "Новости".

На списку појачања налази се чак деветорица фудбалера, а неки од њих се рачунају у трансфер бомбе које је Илиев храбро најавио.

"Довели смо Суму, Милетића, Пантића, Митровића, Соломона, Антонова, у последњи час и Ожеговића. Не бих трошио посебно речи на повратак голмана Стојковића и Зорана Тошића. Да смо имали мало више среће у жребу квалификација за Лигу шампиона и да смо мимоишли Олимпијакос, односно да смо се директно пласирали у Лигу Европе, сва ова појачања би још раније била код нас. Поносни смо на прелазни рок који је можда најбољи за Партизан у последњих неколико година", додаје Илиев.

Професионалне уговоре са Партизаном јуче су потписали изузетно талентовани репрезентативци млађих категорија Светозар Марковић, Андреј Илић, Јован Кокир.

Било је непријатних сцена и повишених тонова на промоцији Огњена Ожеговића, када је Илиев стао у одбрану центарфора на новинарска питања о његовој звездашкој прошлости.

"То је све иза нас. Желим да се бавим фудбалом и Партизаном ", кратко је одговорио Илиев.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар