Партизан гради европски тим, стигао и Антонов!

Млади репрезентативац Немања Антонов званично ће постати фудбалер београдског Партизана, потврђено је из клуба.  Грасхоперс прихватио понуду - Антонов је нови Партизанов играч! Испунила се велика жеља младог левог бека и челника српског шампиона.

Фудбал 29.08.2017 | 14:15
Партизан гради европски тим, стигао и Антонов!
Антонов стиже из Грасхоперса на једногодишњу позајмицу, а 'црно-бели' ће након истека имати право да га откупе.

Још нису познати сви детаљи трансфера, али се спекулише да ће клуб из Хумске имати право да купи левог бека за 400.000 евра следећег лета.

Он би ускоро требало да стигне у нови тим и званична презентација би могла да буде организована већ у среду. 

Екипа Мирослава Ђукића је тако у 24 сата добила друго звучно појачање, пошто је у понедељак објављен долазак Зорана Тошића. 

Спортски директор Ивица Илиев и директор Милош Вазура најављивали су после пласмана у групну фазу Лиге Европе да навијачи могу да очекују велика имена, а према свему судећи, још нису завршили са довођем фудбалера. 

Спекулише се да су у преговорима са чланом Стоук ситија Бојаном Кркићем, као и Лазаром Марковићем који је на излазним вратима Ливерпула.

Током дана ће бити представљен Милан Митровић, штопер Мерсина, који је појачао дефанзивну линију 'црно-белих'. Играч којег је Миодраг Божовић хтео да доведе у Црвену звезду појавиће се на стадиону у Хумској од 13 часова.

Упорност се исплатила - Немања Антонов је нови Партизанов играч! Златни Орлић желео је само у Хумску и нигде другде, а Грасхоперс му је већ данас изашао у сусрет и пустио га. 

Према сазнањима нашег портала суме су исте оне које су и најављене. Дакле, Антоновстиже међу црно-беле на једногодишњу позајмицу, а српски првак ће имати прилику да га откупи идућег лета за 400.000 евра. Такође, од наредне продаје Скаквцима ће ићи 20 одсто од трансфера. 

"Хоћу да играм за Партизан у овој сезони. И само за Партизан. Причао сам то и пре него што су се црно-бели пласирали у Лигу Европе. А тек сада имам мотив да се вратим у српски фудбал. Могу да помогнем Партизану, али исто тако Партизан може да помогне мени", изјавио је јуче 22-годишњи леви бек ког су Швајцарци довели пре две године и за њега - ако је веровати Трансфермакту - платили 1.200.000 евра. 

Немања Антонов каријеру је почео у родном Качареву, а затим се придружио омладинској школи ОФК Београда. Првотимац Романтичара постао је 2013. и за тај клуб одиграо 41 лигашку утакмицу у две сезоне. За Грасхоперс је у претходне две године наступио укупно 50 пута. Члан је младе репрезентације Србије и најталентованији леви бек ког наша земља има.

Утисак је - још један пун погодак Партизана.  

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар