Јоветић је нова Монакова "дестека"!

Стеван Јоветић, нови је фудбалер Монака и нова "десетка" у клубу, па нема сумње да је црногорски репрезентативац дошао као замена за Килијана Мбапеа.  ГОТОВО! Јоветић узео Мбапеову “десетку“! Црногорски нападач дефинитивно у тиму Леонарда Жардима.

Фудбал 28.08.2017 | 20:00
Јоветић је нова Монакова "дестека"!
Друштвене мреже преплавјене су фотографијама новог нападача у дресу француског клуба и јасно је да ће Мбапе напустити 'Кнежеве', што је и потврдио тренер Леонардо Жардим.

Како пише француски Л'Екип, ПСЖ жели да доведе и талентованог нападача Монака и спреман је да за то плати 180 милиона евра што би прелазни рок у коме је виђен најскупљи трансфер икада учинило још 'луђим'.

Јоветићев трансфер из Интера у Монако, спекулише се, вредан је око 13 милиона евра.

Кренуо је на лекарске прегледе у Марсељ, а завршио је у Монаку! Стеван Јоветић и дефинитивно ће следеће сезоне играти на стадиону Луј Други што је и сам потврдио сликавши се у дресу Кнежева.

Посебно занимљиво је то што је то урадио у дресу са бројем десет, који је овог лета преузео Килијан Мбапе. Међутим, то је било пре но што је Пари Сен Жермен кренуо да лудује, прво довео Нејмара, а затим се залетео и на 18-годишњег Монаковог вундеркинда. Толики новац, па и шансу да заигра у тандему са Нејмаром, било је заиста тешко одбити. Јоветићева фотографија са “десетком“ на леђима само је потврда оног о чему се већ данима писало - Мбапе иде на Парк принчева.

Што се тиче Јоветића, он према извештајима француских медија није директна замена заМбапеа, већ за Валера Жермена, који је углавном играо као полушпиц, мада чешће као џокер са клупе. Што ће рећи да ће Јоветићева минутажа зависити од формације којуЛеонардо Жардим буде форсирао. Није немогуће да је португалски стратег решио да убудуће игра са два шпица - Фалкаом и Јоветићем. Наравно, Колумбијац би био најистуренији, Јоветић нешто иза.

Кад је у питању цена трансфера, сви медији су сагласни у тврдњи да ће Интер на име обештећења за црногорског нападача зарадити 11.000.000 евра.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар