Кангу задржати, Боаћи иде само за ''масну'' понуду!

Фудбалер Црвене звезде Гелор Канга близу је да продужи уговор рекао је Тањугу генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.

Фудбал 28.08.2017 | 17:45
Кангу задржати, Боаћи иде само за ''масну'' понуду!
Уколико остане, Канга би остао и носилац игре и главни креатор тима Звезде у нападу на титулу првака Србије и такмичење у Лиги Европе.

"На путу смо да се договоримо са Кангом",кратак је био Терзић у изјави Тањугу.

Постоји велико интересовање за Звездин трио странаца Канга - Мичел Доналд - Ричмонд Боаћи, што је потврдио и спортски директор Митар Мркела, али Терзић сматра да је за даље потезе потребно да се виде финансијске обавезе.

"Данас и сутра ћу прво да седнем са мојим сарадницима из финансија да видимо какав нам је план расхода и прихода, какве су нам обавезе за текуће пословање, а какве за враћање старих дугова за репрограме према банкама, трошкови за инвестиције и остали, па ћемо у складу са тим и донети одлуке за понуде које имамо", закључио је Терзић.

Последњих дана су се појавиле информације да би Ричмонд Боаћи убрзо могао да оде из клуба. Сам играч је то негирао после дербија са Партизаном у недељу, а у клубу влада став да би Боаћи могао да оде само за врло уносну финансијску понуду.

У супротном Звезда намерава да задржи одличног нападача.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар