Пожар пријети кућама у Трусини

На подручју Берковића, као и у рејону Трусине, у невеињској општини, вечерас је на терену велики број људи који настоји да пожар одбије од кућа, потврђено је у Оперативним штабу Цивилне заштите у Билећи.

Република Српска 22.08.2017 | 19:25
Пожар пријети кућама у Трусини
На терену су ватрогасци, полиција, припадници Оружаних снага БиХ, шумари, мјештани, а у испомоћ су отишли и ватрогасци из Билеће и Невесиња.

Хеликоптер због вјетра није могао ни данас да дејствује по пожаришту.

Славко Рудовић из Ватрогасне јединице Требиње потврдио је Срни да је нови пожар вечерас избио и у мјести Бравеник у рејону Зубаца код Требиња, док је под контролом велики пожар који је претходних дана буктио у Величанима.

Он каже да су након дојаве о пожару на Зупцима екипе одмах отишле на терен да би спријечили да се ватра не прошири.

У осталим општинама Херцеговине под контролом су пожари који су били активни претходних дана.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

W W

22.08.2017 23:31

ВИДИМО СВИ ДА ГОРИ ХЕРЦЕГОВИНА.КАКО ПОЗАРИ БУКТЕ ИЗ ПУ ТРЕБИЊЕ И ХНК ОБАВЈЕСТАВАЈУ ДА СУ УХАПСЕНИ ПИРОМАНИ,ЕВИДЕНТИРАНИ И ПУСТЕНИ ДА ПАЛЕ.СВИ ИСПАДОСМО ПИРОМАНИ.СВИ ИМАМО ИМЕ И ПРЕЗИМЕ ОБЈАВИТЕ ИМЕНА ТИ ТЕРОРИСТА СТА ИХ КРИЈЕТЕ.АКО ИМ КРИЈЕТЕ ИМЕНА ОНДА ПРОВИЈАВА ПРИЦА ДА СУ ТО ПИЛИЦИЈСКИ ДАРАДНИЦИ.ДАЈМО МАЛО ОЗБИЉНОСТИ МЈЕСЕЦ ДАНА ХЕРЦРГОВИНА ГОРИ.МОЗДА ТО ПОЛИТИЦИ ОДГОВАРА.ДОСТА ВИСЕ ИНЦИЈАЛА И САКРИВАЊА.КО НИЈЕ БЛИЗУ ПОЛИТИКЕ ОБЈАВИТЕ У СВЈЕТСКИМ МЕДИЈИМА.

ОДГОВОРИТЕ