Гага збрисала из Пинкових звезда

Драгана Мирковић не жели да сарађује са познатом певачицом јер годинама нису у добрим односима!

Забава 30.07.2017 | 09:31
Гага збрисала из Пинкових звезда
Драгана Мирковић више неће бити чланица жирија „Пинкових звезда” због могућности да јој колегиница буде Сека Алексић, са којом годинама не разговара, открива „Ало!”.

Наиме, Мирковићева је већ обелоданила да од септембра не учествује у том шоу програму, али је ту одлуку правдала тиме да не припада таквом формату. Ипак, истина је мало другачија. Откако је чула да су у току преговори са Секом Алексић и да би могло да се деси да од септембра седе једна до друге, Драгана је одустала.

Седам година тишине

Драгана и Сека прекинуле су сваки контакт 2010, иако су дотад биле добре другарице које су чак заједно ишле и на зимовање. До свађе је дошло када је Драгана чула да је Сека, наводно, оговара код заједничких менаџера. Док је Алексићева отворено признала да не прича са колегиницом, Мирковићева је тврдила да је Сека саму себе забранила на њеној телевизији. Прошле године, сви су помислили да ће певачице закопати ратне секире, јер је Драгана честитала Секи рођење сина. Ипак, то је био само један гест, а након тога се ћутња наставила.

- То је једна од већих свађа на естради и то сви знају. Баш због тога, челници „Пинка” су схватили да би било добро имати их обе у жирију. Они су, додуше, Секу звали дуго, јер су желели да она буде у емисији и да тако додатно повећа гледаност. Сека са њима преговара, али ниједног тренутка није поменула да јој смета што је и Драгана ту. Она се, додуше, још није одлучила, јер не зна како ће ускладити све обавезе због Јакова и наступа. С друге стране, Драгана није могла да пређе преко тога - прича добро обавештени извор за „Ало!” и додаје да Мирковићева чак није желела да чека Секину коначну одлуку, већ је одмах збрисала. 

- Сека заиста још није одлучила, тек треба да прецизира све. Постоји могућност да од свега одустане и поред своје добре воље и жеље, нарочито ако процени да би учешће у жирију утицало на време које проводи са бебом. Она схвата да је Јаков сад у осетљивом периоду, да му је мама потребна и њега ставља на прво место кад доноси све пословне одлуке. Драгана, ипак, није желела да ризикује, па се сама повукла - каже наш извор.



Мирковићева је јавности дала другачије објашњење свог одласка, а чини се да је мало чачнула и Жељка Митровића.

- Још на самом почетку такмичења сам најавила да ћу учествовати само у једној сезони и драго ми је што је тако. Данас бити у жирију не подразумева да треба да саветујете младе кандидате, већ је све постало нека врста ријалити шоу програма. Не волим такву врсту емисија, али поносна сам што сам током читавог такмичења била довољно јака и да нико није успео да ме поколеба или испровоцира да одустанем од својих ставова - рекла је Драгана за „Стори”, а још није познато како је на ове њене речи реаговао творац пројекта Жељко Митровић.

(Ало)

Коментари / 0

Оставите коментар