Исмир Јуско неће поднијети оставку

Министарство промета и комуникација БиХ демантовало је информацију која се јуче појавила у појединим медијима, а односи се на могућу оставку ресорног министра Исмира Јуска. Наиме, међу новинарима који су пратили сједницу Представничког дома Парламента БиХ проширила се информација да ће министар Јуско поднијети оставку на ту функцију уколико Извјештај о раду Савјета министара БиХ за 2016. годину не буде усвојен у овом дому.

Босна и Херцеговина 28.07.2017 | 17:17
Исмир Јуско неће поднијети оставку
Из Министарства промета и комуникација БиХ наводе да се ради о дезинформацији.

"Извјештај о раду Савјета министара БиХ за 2016. у дијелу који се односи на надлежност Комисије за саобраћај и комуникације Представничког дома прихваћен је убједљивом већином гласова, што практично значи да је Министарство комуникација и транспорта добило позитивну оцјену на надлежној Комисији. То је признање да је ово Министарство радило добро у 2016. години и намјерава тако радити до краја мандата", речено је за ТВ1 у министарству. 

У допису се наглашава да министар Јуско неће дати оставку, нити је намјеравао то учинити. 

"Министар Јуско остаје у Савјету министара и сву енергију ће усмјерити према обавезама и великим пројектима које је покренуло Министарство комуникација и промета БиХ", закључено је у допису Министарства промета и комуникација БиХ.   
 
(Вијести)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

б

28.07.2017 15:52

Каква оставка глухо билоНаши политичари и да заглаве у затвору(штоје немогуче) радили би из затвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

28.07.2017 17:27

Ајде сто би радио, вец би добијао и додатак за одвојени зивот од породице....

Name

Са

28.07.2017 20:30

Радонцицу не ваља Вијеце министара, али ваља му његов пулен хахахах. Свако свога коња хвали хеххе...

ОДГОВОРИТЕ