Миха: Јасно је, Белоти не иде без 100 милиона!

Голгетер и најбољи фудбалер Торина Андреа Белоти напустиће тај клуб само у случају понуде од 100 милиона евра, изјавио је тренер "бикова" Синиша Михајловић.  

Фудбал 30.07.2017 | 17:00
Миха: Јасно је, Белоти не иде без 100 милиона!
Миха у свом стилу: Дајте 100 милиона и водите га! Тренер Торина поновио је да свако ко активира откупну клаузулу може да купи Андреу Белотија.

Белоти се налази на мети Милана, али српски стручњак напомиње да може да оде само ако се активира откупна клаузула према којој би 23-годишњи Италијан постао други најскупље плаћени играч у историји фудбала, иза Пола Погбе.

"Председник Урбано Каиро је био јасан, излазна клаузула или ништа. Драго ми је што је са нама, гајимо лепо пријатељство и поверење. Веома сам задовољан како тренира, има велику жељу", рекао је Михајловић, а преноси Газета дело Спорт. 

Пре Милана Белотија су хтели Манчестер Јунајтед и Челси, али су се касније окренули довођењу Ромелуа Лукакуа и Алвара Морате. 

Прошле сезоне Белоти, коме уговор истиче тек 2021. године, је у Серији А постигао 26 голова. Пре Торина играо је за Албинолефе и Палермо, док је за репрезентацију Италије наступио девет пута.

Тренер "бикова" Синиша Михајловић рекао је да је то прописана цифра за његов одлазак и да сваки клуб који је спреман да то плати може да купи играча.

"Председник Урбано Каиро је био јасан, излазна клаузула или ништа", поручио је Синиша Михајловић у изјави за "Газето дело спорт".

Уколико би Милан, или неки други клуб који је већ "бацио око" на Белотија заиста активирао откупну клаузулу, 23-годишњи Италијан постао би други најскупље плаћени играч у историји фудбала, иза Пола Погбе.

"Драго ми је што је Андреа са нама, гајимо лепо пријатељство и поверење. Веома сам задовољан како тренира, има велику жељу", додао је српски стручњак.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар