Матић хоће само код Муриња!

Продајте ме за 48 сати! Српски репрезентативац свим срцем жели на Олд Трафорд!

Фудбал 17.07.2017 | 09:15
Матић хоће само код Муриња!
Немања Матић је одлучан у намери да поново сарађује са Жозеом Мурињом и затражио је од Челсија да га прода Манчестер Јунајтеду у наредних 48 сати.

Таблоид Тхе Сун, под вињетом ексклузивно, преноси овога јутра да је Србин добио информацију од руководства Плаваца да може да напусти Стамфорд Бриџ овога лета за обештећење од тачно 45.000.000 евра, колико су шампиони Енгелске платили Монаку за долазак везисте Тијемуеа Бакајока (22).

Антонио Конте би радије да прода Матића Јувентусу, упркос интересовању директних ривала из Премијер лиге - Манчестер Јунајтеда и Арсенала. Међутим, Матић, кога је управоМурињо довео из Бенфике пре неколико година у Лондон, свим срцем жели селидбу на Олд Трафорд, како би поново сарађивао са Посебним.

Јувентус је спреман да понуди Немањи одличну плату од 140.000 евра недељно за три сезоне, али је понуда Манчестер Јунајтеда много боља - 170.000 недељно и споразум на четири године. А Матићу, који је изостављен са списка путника Челсија на азијску турнеју заједно са “побуњеником” Дијегом Костом, врло је важна дужина уговора, како би могао да планира будућност.

Зато нас очекује занимљива недеља, а ко зна, можда већ средином наредне седмице добијемо и нови трансфер рекорд и званично најскупљег српског фудбалера свих времена - Немању Матића. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар