И омиљена поза говори о вама

Нека истраживања показују да већина мушкараца, чак 90 посто у сексу преферира тзв "кучећи стил", али ево шта друге омиљене позе говоре о вама.

Свијет 09.07.2017 | 20:55
И омиљена поза говори о вама
Мисионарска

- Партнери су лицем у лице што омогућава блискост и интимност, па је воле романтични и њежни типови. Такође, бирају је помало несигурни мушкарци којима је важно да гледају реакције партнерке као би били сигурни да је то што раде добро. Воле је и мушкарци који желе да све држе у својим рукама. Сексолози препоручују да је с времена на вријеме замијените позом у којој је жена горе јер ћете задржати интимност, а препустити контролу партнерки.

Кучећи стил

- Поза омиљена мушкарцима који су у дослуху са својим животињским инстинктима, али и онима који се плаше интимности. Сексолози препоручују да алтернатива буде "кашика" јер и даље имате пенетрацију отпозади, али је блискост већа.

Испод жене

- Самоувјерени мушкарци немају проблем да контролу препусте партнерки, али позу "жена изнад њих" воле и лијени. Сексолози препоручују да с времена на вријеме преузмете контролу.

Кашика

- Мушкарци којима је задовољство партнерке на првом мјесту воле ову позу, а мада на први поглед дјелује да је позиција за слабиће, али није, бирају је страствени типови. Сексолози предлажу да је комбинујете са мисионарском.

Извор: Новости

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

***

09.07.2017 19:08

Иско позе мјењамо цесто , он' има увијек исто мјесто...

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

09.07.2017 19:57

Свака мени одговара само је њено да прихвати

Name

роцко

10.07.2017 05:37

Власти је над нама испробала све позе

ОДГОВОРИТЕ