ЛЕ - Милојевић пред Малтежане: Нису аматери!

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да Флоријана мора најозбиљније да се схвати и да све зависи од његовог тима.

Фудбал 29.06.2017 | 08:45
ЛЕ - Милојевић пред Малтежане: Нису аматери!
Звезда у четвртак дочекује малтешки тим у првом мечу првог кола квалификација за Лигу Еврппе.

"Очекивања у Звезди су највећа могућа и увек ће тако бити. Флоријана је преко тамошњег Купа дошла до Европе, што није нимало лако, имају неколико Италијана и Аргентинаца и агресивни су. Поштујемо их, морамо сваког противника, али немамо разлог да се плашимо. Апсолутно верујем у тим", рекао је Милојевић.

Милојевић истиче да нико из Србије нема право да потцени Флоријану нити било који клуб из Европе.

"Представљено је да морамо да победимо скоро где год да се појавимо. Имамо велико име и историју, али и други тренирају фудбал и немамо право данас да гледамо тако на фудбал, погрешно је. Не стварам алиби, али у свету сви играју фудбал, да ли на Малти, Казахстану, имају буџете... Не знам да ли постоји земља са аматерским фудбалом, можда пар њих. Формалности нема, фудбал је отишао у другу димензију. Ако се неозбиљно схвати ривал може да додје до проблема, све зависи од нас", додао је тренер Звезде

Према његовим речима још увек није одлучио којих стартних 11 играча Звезде ће на терен.

"Имам неколико дилема и тако увек треба да буде. Што се тиче голмана (Манојловић, Кахриман, Станковић), рачунам на сву тројицу озбиљно и пред меч ћу знати ко ће на гол. Кахриман је имао и температуру", рекао је Милојевић.

На питање којим резултатом би био задовољан с обзиром на податак да Флоријана на последња два излета у Европу има скор 0:21.

"Лош сам прогнозер. Вама новинарима бих оставио то питање. Не бавим се статистиком, то је игра бројки и њом се бавим само анализом мојих играча. Свака утакмица је нешто ново. Ми смо Звезда и увек идемо на победу, преузели смо из историје", закључио је Милојевић.

Милојевић против Флоријане неће моћи да рачуна на суспендованог Гелора Кангу, док је неизвестан наступ Џона Руиса због повреде.

Утакмица између Црвене звезде и Флоријане игра се у четвртак од 20.30 на стадиону "Рајко Митић".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар