Откривено - Меси је лако могао да игра у Реалу!

Спортски менаџер Хорасио Гађоли открио је да је звезда аргентински нападач Лионел Меси могао лако да уместо у Барселони заиграо у Реал Мадриду.

Фудбал 26.06.2017 | 23:15
Откривено - Меси је лако могао да игра у Реалу!
Звезда 'Блаугране' је напунио 30 година, а његов менаџер открио је да је од њега зависило где ће Меси заиграти.

"Због разних околности, преселио сам се у Барселону и довео га на пробу, иако је требало да живим у Мадриду. Да се то догодило одвео бих у Реал на пробу. То вам је живот, то су детаљи који одлучују. Да се то догодило, одвео бих Леа у Реал на пробу. То је живот, такви детаљи вам одлучују судбину. Меси је, ето, могао да буде Реалов играч јер његова породица желела да он буде у граду у ком ће имати некога као подршку. Зато су желели да то буде град у ком ја живим. Довео сам Леа на пробу у Барселону и он је остао у том клубу", рекао је Гађоли у изјави за Глобоеспорте .

Меси је 2011. стигао на Камп Ноу, где је за први тим дебитовао 2004. године, а Гађоли је открио да на почетку није веровао да ће Меси да успе у свету фудбала.

“Нисам имао позитивно мишљење о њему, али када сам га видео на тренингу у Барси одмах сам знао да може да игре где год“, открио је Гађоли.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар