Шоу Мамића у осјечкој судници

Наставак суђења Здравку Мамићу, Зорану Мамићу, Дамиру Врбановићу и Милану Пернару у Осијеку је данас започело бурно. Мамић је прекинуо испитивање и урлајући отказао пуномоћ својим браниоцима, рекавши да ће се бранити сам.

Регион 14.06.2017 | 12:26
Шоу Мамића у осјечкој судници
По изласку из суднице окупљеним новинарима рекао је да то није дио тактике.

Наиме, на суђењу је требао свједочити хрватски репрезентативац Дејан Ловрен. Након што је Мамић отказао пуномоћ својим браниоцима, судија га је избацио из суднице и одредио паузу од пет минута, након чега је у судницу позвао само Ловрена.

Међутим, недуго након тога судија је прекинуо суђење и Мамићу рекао да има рок од осам дана за проналазак новога браниоца. По изласку из суднице, Мамић се обратио окупљеним новинарима.

На питање репортера Н1, Антонија Заваде, је ли цијели инцидент заправо дио тактике, Мамић је одговорио у свом препознатљивом стилу.

"Зашто би то био дио тактике? Реци ми, молим те, зашто би то била тактика? 'Ајде, кад си тако паметан, кад се представљаш тако паметан, реци једну инсинуацију зашто би то требао бити дио тактике?", обратио се Мамић репортеру Н1.

"Само да ти кажем, прочитај, кад си тако лијеп и паметан, исказ у Ускоку од Ловрена. Што си ти данас очекивао од Ловрена? Која тактика? Ја бих дао свој живот да је Ловрен данас свједочио", рекао је Мамић.

(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар