Полицију дочекао са псима

Деложација породице Миливоја Глишића, власника ФК "Џаја", из куће у бањалучком насељу Врбања одгођена је јутрос након сат и по интервенеције.

Република Српска 05.06.2017 | 09:49
Полицију дочекао са псима
Глишић је у вишегодишњем спору са ФК Јединство, којем је судском пресудом припала парцела, односно стадион на којем је он изградио кућу.
 
Он је поставио жицу око спорне куће, а полицију је дочекао са псима, због чега је ангажована и шинтерска служба. Новинарима није дозвољен приступ кући, а из даљине су се могли чули повици и псовке.

И у октобру прошле године деложација је одгођена јер је Глишић претио да ће се спалити, а према изјавама очевидаца данас је претио судским извршиоцима.

Ријеч је о породици познатог бањалучког пјевача Даде Глишића.

(Блиц)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

xxл

05.06.2017 08:06

НЕДАЈТЕ СЕ ГЛИСИЦИ...ОВО ЈЕ МАФИЈАСКА ДРЗАВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

05.06.2017 08:54

Да, кад су у питањи Глисици, показују се мисици..

Name

закон

05.06.2017 09:20

Пустио псе на полицију , срамота, па полиција је дрзава удар на полицију је удар на дрзаву, за паметног је ово довољно.

Name

@закон

05.06.2017 09:41

Пуси га бре сисо...

Name

Реалитиц @закон

05.06.2017 10:31

Одлицан коментар. Мафијаска дрзава и утјериваци у плавом.

Name

За Све

05.06.2017 16:32

Ма од ове полиције и дрзаве нема ниста,поставио лик пар плинских боца око куце да активира и пар крволоцних паса и годинама га не избацују из судски пресудјено бесправне градње. Проблем је само сто је то некакав познати пјевац а то му не даје за право да гради без дозволе на тудјем. Какав је конкретан слуцај не знам али колико сам нацуо корјени свега иду до рата. А тај који му је тад дао да гради би исто тако требао да одговара ако је дотицни имао икакво рјесење из тог доба. А ако није онда је то градња на своју руку а то му нико не мозе надокнадити

Name

Геодетска

05.06.2017 10:34

Е мол Глисицу како си ти наиван све ти је то смјестио Александар Деуриц а ти му повјеровао. Он и Цана Бабиц све увезује са судовима и проигравају са наивнима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРО

05.06.2017 11:08

кАКВА ДРЗАВА ТАКВА И ПОЛИЦИЈА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истине ради...

05.06.2017 14:55

"Покушај деложације породице Глишић са имовине у бањалучком насељу Врбања данас се поново претворио у праву драму, јер су Глишић своје некретнине још једном опасали експлозивом и бомбама, а око дворишта чак облијепили фотографије чланова породице судског извршиоца! Ово је трећи безуспјешан покушај деложације ФК Џаја са имовине у Врбањи, гдје се налази стадион и породична кућа породице Глишић, а који се због пријетњи претворио у догађај високог ризика, те су поред судских полицајаца у осигурање укључени и припадници МУП-а РС-а. Без обзира на то, Глишићи су данас пријетили полицајцима да ће на њих пустити псе! Глишићи се надају да је овај покушај деложације уједно и посљедњи, јер се уздају у најновије рјешење Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове (РУГИП), за које сматрају да иде у корист њиховим тврдњама да је спорна имовина њихова. Спор између бањалучког клуба ФК Јединство на једној и ФК Џаја и познатог бањалучког музичара Даде Глишића на другој страни, траје дуже од седам година. ФК Јединство на својој страни има првостепену, другостепену, а затим и пресуду Врховног суда РС-а која потврђује да је имовина у Врбањи њихова. Отац бањалучког музичара Миливоје Глишић, а који се налази и на челу ФК Џаја, данас је поново подвукао да се он и његова породица неће иселити са ове локације. У кући је током покушаја деложације био и Дадо. – Нећемо дозволити да нас избаце на улицу. Борит ћемо се свим средствима – истакао је Глишић. Предсједник ФК Јединство и заступник Клуба Домовина у Народној скупштини РС-а Адмир Чавка огорчен је што је пропао још једна покушај деложације. – Опет иста прича. Људи су све минирали, поставили бомбе и експлозиве. Око куће су чак поставили фотографије дјеце судског извршиоца, што је невјероватно и недопустиво. Чули смо да је полиција издала налог за хапшење Глишића и очекујемо да га приведу због бројних пријетњи. Замислите да је један Бошњак ово урадио, одмах би га прогласили терористом – казао је Чавка. У Јединству истичу да су им ФК “Џаја” и Глишић самовољно узурпирали имовину почетком 1994. године, а да су их они први пут тужили 2009, као и да је ФК Јединство “један кроз један” власник спорне имовине још од 1953. године када су је добили на поклон од једног мјештанина. Са друге стране, Глишићи тврде да су жртве корупције и криминала." Знам да ово нећете објавити, нема везе, права вијест се ионако не може сакрити.

ОДГОВОРИТЕ