Ленка се "позлатила" у Загребу

На Медјународном плесном турниру „Интернатионл Данке Опен 2017. “ који је недавно одржан у Загребу, млада Српчанка Ленка Касагић у веома јакој конкуренцији освојила је златну медаљу. Ово је прва њена освојена медаља након трогодишње паузе и повратка на плесни подијум.

Република Српска 12.05.2017 | 10:22
Ленка се "позлатила" у Загребу
Ленка је чланица Плесног  студија „Данке Степ“ из Градишке, а тријумфовала је у категорији модерних плесова  под називом „Опен А Соло Цхил дрен 2“ са кореографијом „схик схек схоцк“. На турниру је учествовало 450 плесних клубова из 27 земаља са чак 4.500 плесача.

Захваљујући овом успјеху, Ленка Касагић се квалификовала  на  Свјетско првенство  које ће се  крајем године одржати у Риму. 



„Сретна сам што сам остварила златну медаљу након повратка плесу. За овај успјех, свакако, најзаслужнија је мој тренер Вера Божић, којој се захваљујем на томе, али и моја мајка која ми је давала велику подршку“, каже Ленка.

Пред овом талентованом плесачицом предстоји више такмичарских наступа, а први је ускоро у Витезу, који такодје има медјународни карактер.

(БН/С. К.)
(Фото; С.К)

Коментари / 0

Оставите коментар