Повукла се на врхунцу славе

Глумица Гала Виденовић била је секс-симбол ’80-их година када је добила улоге о којима је свака глумица сањала!

Србија 02.05.2017 | 10:20
Повукла се на врхунцу славе
Поред добре глуме, она је важила за једну од најлепших глумица своје генерације. Дебитовала је у филму “Мој тата на одређено време”, прославила се као Весна у филму Срђана Карановића “Јагоде у грлу”, а највећу популарност је доживела у серијалу “Жикина династија” као Рускиња Наташа, али и као Естер у култном филму Јована Аћина “Бал на води”!



Међутим, Гала се у јеку највеће популарности повукла. Ова заносна уметница 1989. године отишла је у Малибу, удала се за редитеља Владимира Алексића са којим има синове Демијана и Павла.

Иначе, пре неколико година глумица је доживела саобраћајну незгоду када је на пешачком прелазу на њу налетео возач и нанео јој повреде. Након тог догађаја, глумица је отишла на Бали где је, како је рекла у једном интервјуу, упознала чари хинду филозофије живљења.



Иначе, док је играла Естер у “Балу на води” са четверцем који су возили Небојша Бакочевић, Драган Бјелогрлић, Горан Радаковић и Срђан Жика Тодоровић, Гала је имала проблем са редитељем који ју је наводно терао на сцене жешћег секса.



– Када је требало да снимим љубавне сцене са Миланом Штрљићем, који је играо Рилета, редитељ и ја смо се посвађали и нисмо причали десет дана. Нисам имала проблем са било каквим задатком, али сам, с обзиром на чињеницу да је Естер веома млада и да је у питању прво сексуално искуство, сматрала да не може да делује као да је искусна – рекла је једном приликом Гала која највероватније ни дан данас није погледала филм у целости, јер каже да буди емоције и да је тужан.

(Телеграф.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар