Старац блудничио над дјевојчицом?

Седамдесетосмогодишњи И. Н. из Велике Кладуше приведен је и осумњичен за блудне радње над 14-годишњом дјевојчицом, а полиција утврђује да ли су те сумње утемељене.

Босна и Херцеговина 12.04.2017 | 20:55
Старац блудничио над дјевојчицом?
Претходно се полицији обратио мјештанин М.Е. и пријавио да је од куће отишла његова четрнаестогодишња комшиница.

Полицијска патрола потом одлази на терен, гдје затиче Т.А. (33), мајку дјевојчице, која је казала да сумња да јој је кћерка код И.Н.

Полицајци су затим отишли код старца и он им је рекао да је истина да је малољетница била код њега, али да је у међувремену отишла.

"У разговору са И.Н., те уз његов пристанак, прегледана је кућа и дјевојчица није пронађена. Међутим, сутрадан ујутру И.Н. је довезао четрнаестогодишњакињу у Полицијску станицу Велика Кладуша, те изјавио да је дјевојчица дошла код њега око три сата ујутро", саопштено је из полиције.

Незванично сазнајемо како је малољетница изјавила да ју је И.Н. намамио и покушао сексуално напаствовати, а према тим информацијама, старац је наводно признао како је између њих било додира.

"Даљи рад на документовању кривичног дјела блудне радње настављају истражиоци Одјељења криминалистичке полиције Полицијске станице Велика Кладуша", навели су из МУП-а УСК.

Старац је, након криминалистичке обраде, предат на даље поступање надлежном Тужилаштву УСК.

(Независне новине)

Коментари / 0

Оставите коментар