''Трамп - свјетски полицајац''

Кандидаткиња ултрадесничарског Националног фронта за председницу Француске Марин Ле Пен изјавила је данас да председник САД Доналд Трамп изиграва "светског полицајца ваздушним нападима у Сирији" и сматра да би то могло му се "обије о главу".

Свијет 07.04.2017 | 11:57
''Трамп - свјетски полицајац''
АП подсећа да је Ле Пен у прошлости изражавала подршку сиријском председнику Башару ал Асаду, а да је сада за телевизијски канал "Франс-2" изјавила да је "изненађена" Трамповим нагло учињеним потезом.

Она је рекла да је Трамп раније давао наговештаје да од САД неће направити "светског полицајца".

"А то је управо оно што је учинио јуче", казала је Ле Пенова и упозорила да су раније међународне интервенције у Ираку и Либији водиле порасту исламистичког екстремизма.

АП наводи да је Ле Пенова деловала као да се дистанцира од Трампа и додаје да су њих двоје имали слична гледишта о економском протекционизму и антиимигрансткој политици.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Хм

07.04.2017 10:01

И ова као Додик! Па до јуцер га је подрзавала у свему! Сад це се и Доди огласит и осудит Трампа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

07.04.2017 10:19

Трамп је као Додик данас прица једно а сутра ради потпуно друго, док мисли несто треце.Нормални људи вјерују на рјец и немогу знати да имају посла са психопатама.Ле Пенова је подрзала његове изјаве које су га и довеле на власт.Обрцес цињенице драги господине

Name

yугословен

07.04.2017 10:04

СТА ДА РАДИМО МИ КАДА СЕ УГАСЕ КАМЕРЕ БАКИР И ДОДИК СЕ ГРЛЕ И СМИЈУ

ОДГОВОРИТЕ