СП: Муслин већ зна 11 за Грузију!

"Нисам имао дилема, имам своју идеју, а сад ми је било најлакше, мозда и први пут имам скоро све играче на располагању", рекао селектор Славољуб Муслин уочи утакмице са Грузијом.

Фудбал 23.03.2017 | 21:00
СП: Муслин већ зна 11 за Грузију!
Селектор фудбалске репрезентације Србије Славољуб Муслин рекао је у Тбилисију да је Грузија непредвидива екипа, која сваког може да победи у једној утакмици, али да је његов тим свестан шта га очекује и да верује у победу.

"Најважњје је да одиграмо на свом нивоу, из утакмице у утакмицу играмо све боље, а знам да можемо и боље. Мислим да не постоји опасност да потценимо противника", изјавио је Муслин на званичној конференцији за медије.

Он је додао да нема ни најмању дилеме око стартних 11.

"Нисам имао дилема, имам своју идеју, а сад ми је било најлакше, мозда и први пут имам скоро све играче на располагању."

Према његовим речим Грузија је сигурно много опаснији ривал него што то показује табела.

"Непредвидиви си, могу да победе било кога у једној утакмици. Тако смо и спремили утакмицу, можда је мало већи притисак на нама, нисмо били на великом такмичењу од 2010 и играчи могу да се носе са тим притиском", поручио је Муслин.

Капитен српског тима Бранислав Ивановић апострофирао је значај тимске игре.

"Грузија је опасан противник, сигурно су растерећенији, играју висок пресинг, али ми знамо шта треба да урадимо да освојимо бодове овде. Потребно је да одиграмо као тим и резултат неће изостати", рекао је Ивановић.

Србија после четири кола у Д групи квалификација за Мундијал у Русији заузима друго место са осам бодова, два мање од Ирске, док су Грузијци пети са два освојена бода.

Утакмица између Грузије и Србије игра се у петак од 18 сати на стадиону "Борис Паичадзе" у Тбилисију.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар