Свака част, господине Прандели!

Нећу да идем у Лестер после онога што су урадли Ранијерију! Колегијалност, пре свега!

Фудбал 21.03.2017 | 11:30
Свака част, господине Прандели!
То се зове колегијалност. То се зове поштовање.

Чезаре Прандели можда некоме није симпатичан, можда ће му неко оспорити последњу мисију у Валенсији, али некадашњји селектор Италије, у најмању руку заслужује поштовање.

Бивши стратег Роме, Фјорентине, Галатасараја и селектор Италије, открио је да је недавно одбио понуду да постане менаџер Лестера, јер није желео да уђе у коло са истим људима који су сменили његовог сунардоника Клаудија Ранијерија, непуну годину после освајања историјске титуле у Премијер лиги.

„Постојала је понуда Лестера, али сам истог часа рекао - НЕ! Не можете да одете тек тако на неко место кад видите како су на истом третирали Ранијерија. Нисам хтео да идем тамо. И тачка. Тако ја доносим одлуке“, рекао је Чезаре Прандели, који је без посла од претпоследњег дана 2016, кад је добио отказ у Валенсији.

Управа Лестера је, шушкало се, осим Пранделија, желела на клупи Роја Хоџсона, Франка де Бура или Роберта Манчинија, а кад су те опције пропале окренула се Крејгу Шекспиру. Са њим је почела да бележи боље резултате у Премијер лиги, али и изборила палсман у четвртфинале Лиге шампиона, где за ривала има Атлетико из Мадрида.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар