Сутра сунчано и топло: До 22 °Ц

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити сунчано и топлије, уз температуру до 22 степена Целзијусова.
Ујутру ће бити претежно облачно и углавном суво, а врло слаба киша могућа је само понегде на истоку, саопштено је из Хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Република Српска 19.03.2017 | 15:50
Сутра сунчано и топло: До 22 °Ц
Током дана очекује се постепено разведравање, прво на западу и југу а затим и у осталим предјелима. Поподне ће бити сунчаније уз мало облака и топлије.

Дневна температура ваздуха од 16 до 22, у вишим предјелима од 12 степени Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб и промјенљив, поподне југозападни, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

У уторак, 21. марта, очекује се претежно сунчано и још мало топлије вријеме.

Поподне на западу постепено наоблачење, када ће почети да дува и слаб до умерен југо. Јутарња температура ваздуха од пет до 10, у вишим предјелима од два степена Целзијусова.

Дневна температура ваздуха биће од 17 до 23, у вишим предјелима од 13 степени Целзијусових.

У сриједу, 22. марта, биће топло и сунчано у првом дијелу дана. Поподне на западу и сјеверу постепено наоблачење које ће донијети повремену кишу и локалне пљускове. У осталим предјелима претежно сунчано.

Југо ће постепено јачати у Крајини и Херцеговини. Јутарња температура ваздуха биће од четири до 10, понегдје на западу до 12 степени Целзијусових. Дневна температура ваздуха од 17 до 23, у вишим предјелима од 13 степени Целзијусових.

У четвртак, 23. марта, биће топло и вјетровито вријеме. Пријеподне облачније, а током дана претежно сунчано уз мало облака. Дуваће умјерен, на југу и западу повремено јак југо.

Јутарња температура ваздуха од шест до 12, у вишим предјелима од три степена Целзијусова. Дневна температура ваздуха од 18 до 24, у вишим предјелима од 14 степени Целзијусових.

Данас је у Републици Српској и ФБиХ претежно облачно вријеме.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Чемерно девет степени Целзијусових, Хан Пијесак 10, Мраковица и Калиновик 11, Гацко, Сребреница, Невесиње, Соколац и Бијељина 13, Ливно и Тузла 14, Мањача, Зворник, Челинац, Фоча, Србац и Крупа на Уни 15, Котор Варош, Источно Сарајево, Билећа, Чајниче и Добој 16, Крупа на Врбасу, Мркоњић Град, Нови Град, Требиње, Шипово и Сарајево 17, Рибник, Бугојно, Приједор, Бањалука и Неум 18, Рудо и Мостар 19, а Вишеград 20 степени Целзијусових.

Коментари / 0

Оставите коментар