Прелијепа Дарија: Београде, подржи ме!

Дарија Клишина допутовала у Београд на други по реду "Сербиан опен индоор меетинг". На борилишту се неће срести са Иваном Шпановић, али је њихов велики дуел заказан за почетак марта у Комбанк арени.

Остали спортови 17.02.2017 | 16:15
Прелијепа Дарија: Београде, подржи ме!
"Сербиан опен индоор меетинг", атлетски спектакл у Београду, који ће послужити као увертира пред Првенство Балкана у дворани, а онда и највећи атлетски догађај организован икада на нашим просторима, Европско атлетско првенство у дворани (03 - 05. март, Комбанк арена), обележиће наступ Дарије Клишине.

Једна од најбољих атлетичарки Европе, двострука европска првакиња у скоку удаљ (2011. и 2013.), изнела је утиске по доласку у Београд.

"Захвална сам организаторима на позиву који сам добила за овај митинг. Ово је мој трећи пут да сам у Србији, а други у Београду. Надам се добром резултату на сутрашњем такмичењу, али свакако да много више очекујем на Европском атлетском првенству у дворани. Сутрашње такмичење послужиће ми као провера форме. Подршка ће ми пуно значити тако да се надам и пуној дворани, а и пуној Комбанк арени", рекла је Клишина.

Митинг се одржава у суботу на Бањици са почетком у 17.30 часова.

Њена велика ривалка Ивана Шпановић неће учествовати на митингу у суботу, али хоће на Европском првенству кроз две недеље. О ривалству са нашом шампионком, Клишина каже:

"Знамо се већ десет година. Оно што могу да кажем јесте да је мени задовољство што имам некога као Ивану у својој конкуренцији. Онда дајете све од себе, увек хоћете да скочите још, да будете бољи. Уживам у надметању са њом", додала је лепа Рускиња.

Директор такмичења Драгутин Топић није крио задовољство што је успео да угости једну од најбољих скакачица удаљ у Европи.

"Очекујемо атлетичаре из 11 земаља Европе и Света. Српска публика имаће прилику да види једно заиста квалитетно такмичење на којем ће се борити и наши најбољи атлетичари: Асмир Колашинац, Амела Терзић, Тамара Салашки, Милош Раовић… Карте за митинг пуштене су по цени од сто динара и распродате у року од недељу дана, тако да је једно сигурно, а то је да ће атмосфера бити сјајна”.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар